Ferie/valuta

OBS: Valuta kan ikke leveres i øjeblikket pga. corona-restriktioner!

Når du skal på ferie, er det en god idé både at medbringe kontanter og kort.

Kontanter 
Euro kan hæves i vores automater i Stege, Næstved, Præstø, Rønnede og Vordingborg på alle tider af døgnet (deleligt med €50).

Vi tilbyder fem gængse valutaer - GBP, EUR, NOK, SEK og USD - på alm. vekselvilkår og med bestilling senest mandag kl. 12 til levering den førstkommende torsdag. Bestil her.

Andre valutaer kan fremskaffes på særlig foranledning mod et ekstra gebyr på 300 kr. og kan derfor med fordel hæves fx i lufthavne, på stationer eller i banker på destinationen. Bestil andre valutaer her.

Er du Plus-kunde i Møns Bank, er det gratis at veksle de gængse valutaer, GBP, EUR, NOK, SEK og USD. Læs mere her.

Bemærk, at vi kun tager imod returvaluta i GBP, EUR, NOK, SEK og USD - og alene i hovedkontoret i Stege i kassens åbningstid fra kl. 10-13.

> Se og regn på aktuelle valutakurser.

Kort
Det er også en god idé at have mindst ét og gerne to internationale hæve/kreditkort med på din udlandsrejse, fx Visa- og MasterCard. Bestil kort i Netbank med en leveringstid på 7-14 dage.

Du får besked om vekselkurs og gebyr, enten som notifikation til din mobil, alternativt som besked i Mobil-/Netbank eller som alm. sms. Det er kun første gang i løbet af 30 dage, du får beskeden (vedr. samme valuta), og du kan til enhver tid afmelde informationen i Mobil-/Netbank under det enkelte kort.

Husk rejseforsikringen 
Husk at have det blå EU-sygesikringskort med i udlandet, da det gule Sundhedskort ikke dækker hjemtransport m.m.

Ofte er det dog nødvendigt at supplere med en rejseforsikring. Der er indbygget forskellige rejseforsikringer i Møns Banks MasterCard.

Læs også mere om det blå EU-sygesikringskort på www.borger.dk.