Forenet Kredit

 
Forenet Kredit har til formål at sikre en både økonomisk og socialt bæredygtig realkredit i hele Danmark. Konkret udmønter dette sig i en række mærkesager:

 

Verdens bedste boliglån

Danske boligejere skal have verdens bedste boliglån. Dansk realkredit er blandt de billigste boliglån i verden og har en række fordele, som boligejere i andre lande må se langt efter.

 

Realkredit – også når krisen rammer

Foreningen arbejder for, at Nykredit og Totalkredit stiller op med finansiering til boligejere, virksomheder og dansk økonomi – også når krisen rammer.

 

Lån til vores børn og børnebørn

Nykredits og Totalkredits lån hviler på et fundament og en kapital opbygget siden 1851. Foreningen arbejder for, at også vores børn og børnebørn kan låne om 10, 20 og 30 år.

 

Fair lån til hele Danmark

Vi vil være der, hvor vores medlemmer har brug for os. Forenet Kredit arbejder for, at vi også i fremtiden kan give fair boliglån til hele Danmark.

 

Vi deler overskuddet

Når Nykredit og Totalkredit tjener penge og giver udbytte til Forenet Kredit kan foreningen sende tilskud tilbage til koncernen, som derefter kan give fordele til kunderne fx i form af KundeKroner, Erhvervskroner og MineMål. Jo større overskud, desto større mulighed for rabat. Det er en unik rabatmodel, som kommer kunderne til gode – og det kan intet andet realkreditinstitut tilbyde.

 

> Læs mere om Forenet Kredit, bl.a. foreningens analyser.

 
 
 
 

Beregn selv

Du kan selv foretage beregninger på Totalkredit-lån. Du kan bl.a. se, hvad et lån koster og sammenligne flere typer af lån.