Gourmet-aften på Frederiksminde

Sidste år fik Hotel Frederiksminde i Præstø sin første Michelin-stjerne. Et synligt bevis for, at køkkenchef Jonas Mikkelsen laver udsøgt mad...


OBS: LUKKET FOR TILMELDING!
 
I samarbejde med Møns Bank og i anledning af bankens 140 års jubilæum slår Hotel Frederiksminde dørene op for en rigtig Gourmet-aften. Det sker fredag den 17. november kl. 18, hvor indehaver Silje Brenna er klar til at modtage de op mod 100 gæster, som har lyst til at deltage i en aften ud over det sædvanlige.

Køkkenchefen diverterer med en lækker menu, der vil blive sammensat af de ypperste råvarer, som sæsonen kan byde på, og aftenens underholdning er lagt i hænderne på vokalgruppen Real Moments.

 

Lokal vokalsang

Real Moments har 10 års jubilæum i år og giver denne aften en god gang ”Greatest Hits” fra hele deres karriere – og også fra deres tidligere optræden i 2011 på Frederiksminde, hvor gruppen varmede op for Caroline Henderson.

Real Moments er inspireret af vocaljazz, som bl.a. kendes fra Manhattan Transfer og numre som Operator og Blue Champagne. På repertoiret er også kendte numre i overraskende udgaver, fx Det var en lørdag aften i et imponerende swing-arrangement, Shu·Bi·Duas De Tre Små Grise med indlagte lydeffekter og Coldplays stadionrocker Viva La Vida, her dog omsat til en inderlig hymne. Det gode, gamle SweDanes-nummer Side By Side leveres med blæsere og hele pivtøjet, alt dog frembragt helt uden instrumenter!

Endelig tager koret også livtag med klassikere som What A Wonderful World og Bridge Over Troubled Water – fremført med både indlevelse og nerve.

 

Særtilbud til Plus-kunder

Plus-kunder i Møns Bank kan komme med til Gourmet-aftenen for 945 kr., mens andre betaler normalprisen på 1195 kr. – prisen er alt inkl. (velkomst, menu, vine ad libitum og kaffe m/avec).

Er du ikke Plus-kunde, men ønsker at blive det, kan du betale den lave pris og markere, at du ønsker at blive Plus-kunde.

 

Jonas Mikkelsen i sit køkken.

Real Moments har rødder i Mern, Præstø og Næstved.

Silje Brenna byder velkommen.