Investor

Mød store danske virksomheder på besøg i Næstved, Præstø, Vordingborg og Stege.


I et samarbejde mellem Møns Banks egne investeringsfolk og analytikere udefra inviterer banken nu til i alt fire møder om investering.

 

Bavarian Nordic, H+H, DSV, DS Norden og ALK er blandt de virksomheder, som vil møde op med deres investoransvarlige:

 

Bavarian Nordic er et internationalt bioteknologiselskab, der udvikler og producerer nye cancerimmunterapier og vacciner til infektionssygdomme.

 

H+H producerer og sælger porebeton. Koncernen har de seneste år været gennem en forrygende udvikling med datterselskaber i både Vest- og Østeuropa.

 

DSV er et dansk transportfirma, som er blandt de allerstørste transport- og logistikudbydere i verden. Selskabet er repræsenteret i over 80 lande.

 

DS Norden er en dansk rederivirksomhed, grundlagt i 1871 og et af Danmarks ældste internationalt arbejdende rederier. Selskabet opererer ca. 250 tørlast- og tankskibe.

 

ALK er en global medicinalvirksomhed, som fokuserer på allergiforskning. ALK fremstiller og udvikler allergivaccination, som behandler årsagen til allergi.

 

Også Bankinvest er til stede (dog ikke i Næstved) for at give et indblik i de modeller, analytikere benytter sig af, når de skal afgøre om en virksomhed er interessant at investere i.

 

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig af praktiske hensyn. Alle møder begynder kl. 19 og varer et par timer.

 

Tilmelding her efter først-til-mølle-princippet: