Kreditchef


Møns Bank søger en udadvendt og løsningsorienteret kreditchef til bankens Kreditafdeling. Vi lægger vægt på, at du har erfaring og kreditkompetencer - evt. fra et tilsvarende job i et andet penge- eller finansieringsinstitut.

 

Jobfunktionen bliver ledig i forbindelse med, at vores nuværende kreditchef har ønsker om at ændre på sine personlige prioriteringer og i den sammenhæng overdrage ledelsesansvaret af bankens kreditafdeling.  

 

Opgaverne som kreditchef

Som kreditchef i Møns Bank er din primære opgave at være med til at sikre hurtige og effektive beslutninger til glæde for vores kunder. Med reference til bankens direktør har du ansvar for bevillinger til både erhvervs- og privatkunder samt bankens kreditstyring, herunder at Møns Banks kreditpolitik og forretningsgange på området bliver overholdt.

 

En anden vigtig opgave bliver at sikre en fortsat konstruktiv dialog og et godt samarbejde mellem kreditafdelingen og bankens rådgivere - samt medvirke til en fælles kreditforståelse gennem sparring.

 

Som kreditchef i Møns Bank har du ansvar for følgende:

 • Kreditprocesserne.
 • Kredithåndtering. 
 • Kreditvurdering.
 • Rapportering på kreditområdet.
 • Kreditanalyser og risikoopgørelser.

Jobbet indbefatter ansvaret for ledelsen af et team på fire personer i Kreditafdelingen, og du bliver samtidig en del af bankens ledergruppe og er således med til at sætte retning for banken.

 

Du vil også være aktivt involveret i driften, hvor bankens DNA er at betjene privatkunder samt små og mellemstore erhvervskunder i bankens markedsområder, hvor kreditafdelingen medvirker til

 • at banken yder en kompetent og løsningsorienteret kreditrådgivning – både i forhold til kunder og medarbejdere
 • at banken tænker i størst mulig værdi for såvel kunden som banken
 • at banken virker som en lokalbank, der lægger stor vægt på stærke relationer og god kontakt til både lokalområdet og bankens øvrige markedsområde

Vi forventer, at du

 • arbejder målrettet og løsningsorienteret,
 • er kundevenlig, åben og udadvendt,
 • trives i en hverdag, der er travl og til tider udfordrende,
 • er fagligt dygtig og kompetent på kreditområdet,
 • kan arbejde selvstændigt og selv sætte dit præg på opgaver og løsninger,
 • har gennemslagskraft og gåpåmod og er resultatorientet.

Du har solid krediterfaring og meget gerne indsigt i og forståelse for driften af et pengeinstitut med en lokal profil. Du er vant til at forstå kunders behov fra dit nuværende eller tidligere job.

 

Samtidig er det en klar fordel – men ikke et krav, at du har ledelseserfaring.

 

Vi tilbyder:

 • Et spændende job i en sund og solid lokalbank, der oplever vækst og fremgang.
 • At du bliver en del af en lokal bank, hvor alle kender alle, hvor du er tæt på kunderne, og hvor afstandene og dermed beslutningsvejene er korte.
 • Ansættelse i en bank, der arbejder efter værdierne: glæde, enkelthed, målbevidsthed, teamwork, åbenhed og kvalitet.

Møns Bank lægger vægt på at tilbyde fleksible og individuelt tilpassede finansieringsløsninger til det danske erhvervsliv såvel som til private. Møns Bank vokser ved at være stærkt kundeorienteret. Det kræver korte beslutningsprocesser over for kunderne – og vi søger derfor en kreditchef, der med sikker hånd og stor forretnings- og kreditforståelse kan medvirke til at sikre en fortsat balanceret vækst i Møns Bank.

 

Her kan du høre mere om jobbet:

Du er velkommen til at kontakte bankens direktør Flemming Jensen på tlf. 61 56 15 36 eller på mail fj@moensbank.dk, hvis du ønsker at vide mere om jobbet og vores forventninger.

 

Ansøgning sendes til:

Marketingchef og HR-koordinator Susanne Bille Jensen per mail sbj@moensbank.dk. Der er ingen tidsfrist for ansøgningen, og vi vil løbende holde samtaler. Når du sender en ansøgning, giver du samtidig samtykke til, at vi må gemme din ansøgning og søge oplysninger om dig på internettet. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Fakta om Møns Bank A/S:

Banken blev etableret i 1877 og er dermed en af landets ældste. Møns Bank har 90 dygtige og engagerede medarbejdere, som servicerer bankens godt 20.000 kunder fra Stege, Præstø, Næstved og Vordingborg samt Møn Direkte.

Vi er en lokalbank, som vægter den personlige betjening og stærke relationer til kunderne højt. Denne tilgang præger hele vores organisation og er en stor del af årsagen til, at Møns Bank gennem årene har fået fortsat flere kunder via anbefaling fra bankens eksisterende kunder.

 

Læs mere om banken her.