Møns Bank søger flere medarbejdere

Møns Bank er inde i en god udvikling og søger nu en privatkunderådgiver, som har lyst til at være en del af holdet i banken, hvor vi får stadig flere kunder.


Arbejdsgrundlag

Møns Bank har en solid portefølje af kunder med en god spredning. Vores privatkunder udgør ca. 50 % af forretningsgrundlaget. Filialen i Præstø er den eneste i området og oplever en markant og støt stigende tilgang af nye kunder. 

Vi lægger vægt på relationer til lokalområdet samt forståelsen for betydningen af et stærkt lokalkendskab og et godt netværk i nærområdet - hvor det er vigtigt, at du også har øje for at virke i og for en lokalbank.

Måske har du flere års erfaring fra et andet pengeinstitut. Vigtigst er, at du er udadvendt, kundevenlig og ta'r hverdagens travlhed med et smil. Vi lægger vægt på, at du

  • har lyst og evner til at udvikle dig med Møns Bank,
  • har erfaring med at rådgive privatkunder.
  • brænder for at gøre en forskel i samspillet med bankens kunder,
  • arbejder målrettet og resultatorienteret.

Vi tilbyder et spændende job i en sund og solid lokalbank, der oplever vækst og fremgang. Hos os bliver du en del af en lokal bank med stor indflydelse og korte beslutningsveje.

Du er velkommen til at kontakte filialdirektør Jan Friis Møller på tlf. 5594 1718, hvis du ønsker at vide mere om jobbet og vores forventninger.


Ansøgning og CV 

uploades til HR-chef Susanne Bille Jensen på moensbank.dk/upload snarest muligt - vi holder løbende samtaler og glæder os til at høre fra dig.


Fakta om Møns Bank A/S

Møns Bank blev etableret i 1877 og er dermed en af landets ældste. Vi er ca. 100 engagerede medarbejdere, der servicerer bankens ca. 20.000 kunder. Spredningen på erhverv/privat er nogenlunde fifty/fifty.

Vores særkende er en stærk forankring i de lokalområder, vi arbejder i. Vi er en lokalbank, som vægter den personlige betjening og stærke relationer til kunderne højt. Denne tilgang præger hele vores organisation og er en stor del af årsagen til, at Møns Bank gennem årene har fået fortsat flere kunder via anbefaling fra bankens eksisterende kunder.

Læs mere om banken.