Murer Gert Petersen, Dragør

I Møns Bank har jeg fundet mig en ny lokalbank

”Jeg er født og opvokset med Amagerbanken. Da den blev overtaget af et større pengeinstitut, var det ikke længere det samme. Så anbefalede en bekendt os at skifte til Møns Bank,” fortæller murermester Gert Petersen.

 

En erhvervsrådgiver fra Møns Banks hovedkontor i Stege besøgte Gert Petersen i Dragør, hvor han bor og driver sin murervirksomhed med 16 ansatte.

 

”Vi talte samme sprog. Jeg kan godt lide, at rådgiveren bare sætter sig ind i bilen og kører op til os. Jeg kan også godt lide, at linjen er kort i Møns Bank. Og alting foregår i en god ånd.”

 

Gert Petersen har sine rødder i Dragør. Så hvorfor vælge en bank, der ligger helt nede på Møn?

 

”Fordi jeg i Møns Bank har fundet mig en ny lokalbank. Jeg tilhører den generation, der godt kan lide, at der er personlig kontakt. Og afstanden er ikke noget problem. Vi klarer tingene over telefonen, og hvis der er noget, så er rådgiveren flink til at kigge forbi,” siger Gert Petersen.

 

Sammen med sin kone ejer han en gård på Nyord, og derfor kommer de selv jævnligt forbi banken. ”Desuden bor vores kontordame i Kongsted, så det kan næsten ikke passe bedre. Hun er imponeret over, at man får en opringning inden for 5-10 minutter, efter man har kontaktet banken. Det er meget positivt.”