Politiker Freddy Blak, Næstved

I Møns Bank er mennesket i centrum

”Det betyder uendelig meget for mig at have en bank, der ikke bare er en stor kold klods. I Møns Bank er der altid et smil og tid til en sludder. Jeg føler, det er ligesom at komme ind i en familie,” lyder det fra Freddy Blak, som for ti år siden skiftede fra et landsdækkende pengeinstitut til Møns Bank.

 

”Det gjorde jeg, fordi jeg havde lært den daværende direktør at kende gennem nogle udlandsrejser, hvor vi havde haft et rigtigt godt samarbejde.”

 

Freddy Blak, som i år fylder 70, bor i Næstved med sin kone, som han har fulgtes med i 50 år. Sammen har de tre børn og to børnebørn. Hvad betyder det for ham, at Møns Bank nu kommer til Næstved?

 

”Jeg synes, det er godt, vi får en lille personlig bank til byen, som sætter mennesket i centrum. Småt er godt!”

 

Freddy Blak er tidligere europaparlamentsmedlem og har rejst i hele verden. De sidste mange år gerne iført en T-shirt med Møns Banks logo på.

 

”Du får en personlig kontakt i Møns Bank med et menneske, du kender. Og du får altid en god behandling og en god betjening. Derfor anbefaler jeg banken alle steder, jeg kan komme til det.”

 

Freddy Blak er oprindeligt uddannet smed, har været ligestillingskonsulent i HK, byrådsmedlem i Næstved og meget andet. I dag er han medlem af Regionsrådet og dyrker blandt andet sin passion for whisky og belgisk øl, som han forhandler og holder foredrag om.

 

”Jeg har fået en alvorlig gigtsygdom, som betyder, at jeg ikke må drikke. Så jeg nøjes med at dufte!” smiler han.