Personoplysninger og videregivelse heraf

Lov om behandling af personoplysninger, jf. Persondataloven af 17. maj 2018 og Persondataforordningen af 25. maj 2018 (GDPR - General Data Protection Regulation) med efterfølgende ændringer er gældende. Alle oplysninger, som banken kommer i besiddelse af i forbindelse med brugernes benyttelse af moensbank.dk, vil blive behandlet i overensstemmelse hermed.

Hvis du via vores hjemmeside beder om at blive ringet op eller sender en e-mail til os, bruger vi kun dine oplysninger som eksempelvis dit navn, din e-mail-adresse og dit CPR-nummer til at behandle din henvendelse. Vi videregiver ikke dine data til tredjepart på nogen måde.

Banken kan ikke garantere for sikkerheden, hvis brugere sender personlige eller fortrolige oplysninger via ikke-krypterede e-mail til banken, idet banken intet ansvar har for, at tredjemænd opnår eller ikke opnår kendskab til indholdet af sådanne e-mail. Banken er ikke forpligtet til at udføre instruktioner eller ordrer afgivet via e-mail, ligesom banken ikke er ansvarlig for indholdet af e-mail, der er bortkommet eller ændret efter brugerens afsendelse.
 
Der kan sendes personlige oplysninger til banken via en sikker og krypteret forbindelse her:
 
 
Banken er berettiget til at sende generelle oplysninger via e-mail til brugere, der har givet deres samtykke hertil.

Mønsbroen - et stærkt symbol på bankens vision

Vi bygger bro og skaber kontakt mellem banken og kunderne.