Åbent hus i Møns Banks nye lokaler i Præstø

Fredag den 27. juni klokken 14-17 inviterer Møns Bank indenfor i de nye lokaler på Svend Gønges Torv 2. Efter 12 år i byen er filialen bogstaveligt vokset ud af Svend Gønges Torv 10 og flytter derfor nu et par numre til højre på torvet.

 

”Det er gået over al forventning, siden vi åbnede i 2002. Lokalbefolkningens opbakning har været forrygende. Vi begyndte med fire medarbejdere. I dag er vi 11, og der kan ikke klemmes en eneste mere ind i de tidligere lokaler,” fortæller filialdirektør i Møns Bank i Præstø, Arne O. Jørgensen. 
I dag har banken omkring 5500 kunder.
”Vi får tre gange så meget plads i de nye lokaler. Det er til gavn og glæde for både kunder og medarbejdere, for det betyder bl.a. bedre muligheder for at kunne holde møder og tale i telefon uforstyrret,” siger Arne O. Jørgensen.
 

Da Møns Bank åbnede i Præstø, lå der to landsdækkende banker i byen. Dengang ramte Møns Bank et behov for en lokal bank. I dag er de to store banker lukket, hvilket Møns Bank har mærket.
”Nu sidder vi simpelthen så tæt, at vi er nødt til at flytte til noget større. Og vi er glade for, at det bare er lidt længere henne på torvet. Vi får bedre adgangsforhold for kunderne, for nu ligger banken lige midt på torvet tættere på parkering og bus. Vi synes, det er den bedste placering, vi kunne få,” lyder det fra Arne O. Jørgensen.
 

Han og kollegaerne ser frem til at byde velkommen med flagallé, overraskelser til børnene, underholdning, konkurrencer og lidt godt til gangen.
Banken havde flyttedag fredag den 20. juni og åbner igen i det nye lokaler mandag den 23. juni. Information kan findes på bankens hjemmeside www.moensbank.dk

 

Yderligere information, kontakt venligst: Arne O. Jørgensen tlf. 55 94 17 01.