Erhvervsrådgiver til Møns Bank

Vil du med på holdet?


Møns Bank er inde i en spændende udvikling i Østsjælland og søger nu en erhvervsrådgiver, som kan fastholde og videreudvikle vores position i markedet. 

 

Arbejdsgrundlag

Møns Bank har en solid portefølje af erhvervskunder med en god spredning i såvel størrelse som indenfor de enkelte brancher - og geografisk over det meste af Sjælland. Bankens erhvervsaktiviteter udgør godt 50 % af forretningsgrundlaget. Du bliver tilknyttet vores erhvervsteam i Præstø. Vi har netop åbnet filial i Rønnede i maj 2019, hvor vi hastigt udbygger vores forretningsgrundlag. Derfor kan du også arbejde fra Rønnede.

 

Vi forventer, at du

  • har en solid og relevant erfaring med rådgivning af erhvervskunder
  • brænder for at gøre en forskel i samspillet med bankens erhvervskunder

  • er fagligt dygtig og kompetent
  • har stor personlig integritet, er udadvendt og kundeorienteret
  • arbejder målrettet og resultatorienteret

 Vi tilbyder

  • et spændende job i en sund og solid lokalbank, der oplever vækst og fremgang
  • en portefølje af mindre og mellemstore erhvervskunder
  • du bliver en del af en lokal bank med stor indflydelse og korte beslutningsveje
  • du får stor mulighed for selv at forme jobbet

Du kan høre mere om jobbet

ved at kontakte filialdirektør Jan Friis Møller på tlf. 5594 1718.

 

Ansøgning og CV 

uploades til HR-chef Susanne Bille Jensen på moensbank.dk/upload snarest muligt - vi holder løbende samtaler og glæder os til at høre fra dig.

 

Fakta om Møns Bank A/S:

Møns Bank blev etableret i 1877 og er dermed en af landets ældste. Banken har godt 90 dygtige og engagerede medarbejdere, som servicerer bankens ca. 20.000 kunder. Spredningen på erhverv/privat er nogenlunde fifty/fifty.

Vores særkende er en stærk forankring i lokalområdet i Sydsjælland, på Møn, Bogø og Nordfalster. Vi er en lokalbank, som vægter den personlige betjening og stærke relationer til kunderne højt. Denne tilgang præger hele vores organisation og er en stor del af årsagen til, at Møns Bank gennem årene har fået fortsat flere kunder via anbefaling fra bankens eksisterende kunder.

 

Læs mere om banken.

 

 

 

 

Rønnede og Præstø er Møns Banks brohoveder på Østsjælland - du kommer til at arbejde fra begge destinationer.

 

Højt aktivitetsniveau, højt humør - og højt til loftet er kendetegn for Møns Bank. Jan Friis Møller, Hanne Hansen og Rolandi Kristensen betjener erhvervskunder i Præstø-Rønnede området.