Formue

Er du vores nye kollega som formuerådgiver i Præstø?


Møns Bank er inde i en god udvikling og søger nu en formuerådgiver, som har lyst til at være en del af holdet i Præstø, hvor vi får stadig flere kunder. 

 

Arbejdsgrundlag

Møns Bank har en solid portefølje af kunder med en god spredning. Vores privatkunder udgør ca. 50 % af forretningsgrundlaget. Filialen i Præstø er den eneste i området og oplever en markant og støt stigende tilgang af nye kunder.  

 

Dine opgaver vil bl.a. være:

  • Rådgivning af bankens kunder i samarbejde med privat-/erhvervsrådgivere indenfor pension, investering, gældspleje og aktiver i øvrigt. Herunder skatteforhold og arv/testamente.
  • Bidrage til at højne kollegers viden og erfaring indenfor pension og investering.
  • Afdelingens spidskompetence.
  • I tæt samarbejde med de øvrige formuerådgivere - se fotos - medvirke til videreudvikling af bankens ydelser og tilbud indenfor formuerådgivning.
  • Deltagelse i og planlægning af kundearrangementer. 

Vi tilbyder et spændende job i en sund og solid lokalbank, der oplever vækst og fremgang. Hos os bliver du en del af en lokal bank med stor indflydelse og korte beslutningsveje.

 

Du kan høre mere om jobbet

ved at kontakte filialdirektør Jan Friis Møller på tlf. 5594 1718.

 

Ansøgning og CV 

uploades til HR-chef Susanne Bille Jensen på moensbank.dk/upload snarest muligt - vi holder løbende samtaler og glæder os til at høre fra dig.

 

Fakta om Møns Bank A/S:

Møns Bank blev etableret i 1877 og er dermed en af landets ældste. Banken har godt 90 dygtige og engagerede medarbejdere, som servicerer bankens ca. 20.000 kunder. 

Vores særkende er en stærk forankring i lokalområdet i Sydsjælland, på Møn, Bogø og Nordfalster. Vi er en lokalbank, som vægter den personlige betjening og stærke relationer til kunderne højt. Denne tilgang præger hele vores organisation og er en stor del af årsagen til, at Møns Bank gennem årene har fået fortsat flere kunder via anbefaling fra bankens eksisterende kunder.

 

Læs mere om banken. 

 

 

 

Banken med højt aktivitetsniveau, højt humør - og højt til loftet, siger filialdirektør Jan Friis Møller.