IT-konsulent

Har du overblik og sans for detaljen? - så er du måske vores nye IT-konsulent.

 

Møns Bank søger en IT-konsulent, gerne med erfaring og kompetencer fra den finansielle sektor, eventuelt fra et tilsvarende job i et andet pengeinstitut eller en datacentral.

 

Jobbet som IT-konsulent er spændende og alsidigt med store muligheder for at udvikle dig personligt og fagligt - og med arbejdsrammer, hvor du selv sætter dit præg på opgaverne. 

 

Bankens IT-afdeling har en central rolle og funktion ved udvikling og implementering af løsninger samt ved afvikling af bankens drift. Dine opgaver vil blandt andet være::

  • Tilpasning og implementering af IT-løsninger.
  • Projektarbejde og -ledelse.
  • Intern IT-support i forhold til hardware og systemer.
  • Dataanalyser.
  • Forretningsudvikling.
  • Systemadministration.

Du skal være rutineret i Office 365 og gerne have kendskab til flere af følgende områder: SQL, SAS, Business Object, SharePoint Online, HTML og Salesforce platformen. Møns Bank bruger BEC som datacentral, så kendskab og erfaring med BECs systemer vil være en fordel.

 

Vi forventer, at du:

  • Har en IT-faglig uddannelse eller relevant erfaring fra den finansielle sektor.
  • Er analytisk og udtrykker dig klart i skrift og tale.
  • Arbejder selvstændigt og kan indgå i arbejdsgrupper.

Hør mere om jobbet hos chef for IT og forretningsudvikling Lise Hansen på tlf. 55 86 15 65.

 

Ansøgning og CV

Send din ansøgning til HR-chef Susanne Bille Jensen på moensbank.dk/upload snarest muligt - vi holder løbende samtaler og glæder os til at høre fra dig.

Når du sender en ansøgning, giver du samtidig samtykke til, at vi må gemme din ansøgning og søge oplysninger om dig på internettet. 

 

Fakta om Møns Bank A/S

Møns Bank blev etableret i 1877 og er dermed en af landets ældste. Banken har ca. 100 dygtige og engagerede medarbejdere, som servicerer godt 20.000 kunder. Det sker fra hovedkontoret i Stege og afdelinger i Præstø, Næstved, Vordingborg og Rønnede, hvor også Møn Direkte med kørende konsulenter holder til.

Vores særkende er en stærk forankring i de lokalområder, vi arbejder i. Møns Bank er en lokalbank, som vægter den personlige betjening og stærke relationer til kunderne højt. Denne tilgang præger hele vores organisation og er en stor del af årsagen til, at banken gennem årene modtager fortsat flere kunder via anbefaling fra vores eksisterende kunder.

 

 

 

 

 

Møns Bank er kendt for et uformelt miljø med højt aktivitetsniveau, højt til loftet og højt humør. 

 

IT-chef Lise Hansen.

 

Nærvær, dialog og indlevelse er vores mærkesager i Møns Bank.