1000 nye kunder på bare ét år

15.02.16

Det strømmer til med nye kunder i Møns Bank i Næstved – hvor økologisk landmand Ole Olsen fra Dysted var heldig at høste 50 bankaktier som ”ny kunde nr. 1000”

Massiv kundetilgang har allerede givet balance i bøgerne for Møns Bank i Næstved.

 

- Bankens ledelse forventede, at en ny filial i byen ville være tjent hjem i løbet af 2-3 år. Men der gik kun 7-8 måneder, før der var balance i regnskabet, fortæller filialdirektør Lars Jørgensen.

 

Møns Bank åbnede sin filial i Vinhusgade 2 i Næstved lige op til jul i 2014, og siden har dørene ikke stået stille.

 

- Vi har fået en fantastisk modtagelse, og det bekræfter os i, at der er stor interesse for den måde, vi løser opgaverne på i den lokale bank, siger Lars Jørgensen.

 

 

Heldig landmand

 

Med den fart, der er over kundetilgangen, syntes Lars Jørgensen, at det kunne være sjovt at belønne ”ny kunde nr. 1000” med nom. 1000 kr. aktier.

 

Den heldige blev Ole Olsen, som driver økologisk planteavl i Dysted sammen med sin kone, Lise Marquardtsen.

 

Ole og Lise er blot ét kundepar, som fandt vej til banken netop den dag. I gennemsnit modtager banken dagligt tre til fire nye kundeforhold.

 

- De fleste pointerer, at det er vigtigt for dem, at beslutninger omkring deres økonomi træffes lokalt, fortæller Lars Jørgensen.

 

- Vi hører også, at ventetiden kan være en udfordring. Når det handler om livets store beslutninger som køb af hus og bil eller vigtige investeringer hos erhvervskunden, så går det ikke at vente i dagevis på blot at få en aftale om et møde. Her smider vi gerne, hvad vi har i hænderne for at imødekomme kunderne, siger han.

 

Personlig betjening i kombination med individuelle løsninger er iflg. Lars Jørgensen opskriften på succesen.

 

- En meget stor del af vores identitet i Møns Bank er, at vi har i tusindvis af tilfredse kunder, som anbefaler os til venner, bekendte, familie og forretningsforbindelser. Vi er stolte af, at vi på den måde har gjort os fortjent til enhver ny kunde, slutter Lars Jørgensen.