Bankfolk cyklede sig til trøjer

27.06.16

De havde sat næsen op efter et kroophold, men måtte nøjes med t-shirts. "Men de er skam lækre," siger Jette Holm Rasmussen fra Møns Bank.

Op mod 100.000 danskere deltager hvert år i Danmarks største motionskampagne, kaldet Vi cykler til arbejde. Også Møns Bank, som i år stillede med 22 deltagere.

 

- Men det er aldrig lykkedes os at vinde noget, siger Jette Holm Rasmussen, som er tovholder for bankens hold.

 

- Og det har jeg sådan set lige måttet ringe ind til dem og høre, om det mon ikke var en fejl, tilføjer hun kækt.

 

Det var det desværre ikke. Præmierne fordeles ved lodtrækning, og selv om bankfolkene synes, de havde trampet flittigt i pedalerne, var loddet heller ikke i år faldet i deres skål.

 

 

Vedholdende cyklister

 

- Jamen, vi havde da sat næsen op efter et kroophold, for vi har deltagere, der både har cyklet hver eneste dag, og nogle, der har jokket 55 km på arbejde - hver vej.

 

Sekretariatet kunne godt se, at der var brug for lidt motivation til den mønske lokalbank, så de gik i gemmerne og fandt 22 smarte t-shirts i en frisk æblegrøn farve.

 

- Den står allerede utrolig godt til vores forårsfarvede teint, siger Jette. Og det bliver endnu bedre, når vi kommer ud på cyklerne og får en dybere tone henover sommeren...

 

Formålet med cykelkampagnen, der har kørt siden 1997, er at øge folkesundheden, mindske forureningen og nedsætte trængslen i trafikken ved at få flere til at bruge cyklen til og fra arbejde.

 

 

 

 

Foto:

 

De cykler til arbejde i Møns Bank (fra venstre): Jan Ivan Rasmussen, Lise Hansen, Poul Henning Christoffersen, Annette Knudsen, Anders Skovbjerg Jensen, Dorthe Jørgensen, Ellis Rasmussen, Tenna Petersen, Carl Henrik Paulsen, Jytte Baadsgaard, Nathalie Petersen, Jan Dennis Pedersen, Lene Bertelsen, Jytte Holst, Jette Holm Rasmussen, Käthe Høyer og Helle Fritzen. Uden for billedet: Susanne Bille Jensen, Jannie Milo Larsen, Bo Møller, Lone Rasmussen og Lotte Rasmussen.

 

Fotograf: Bente Bille, Møns Bank.

 

 

 

 

Yderligere oplysninger:

 

Jette Holm Rasmussen

Tlf. 55 86 15 38