Bankmand vender hjem til Vordingborg

03.04.18

Cliff Lohmann Simonsen er begyndt i Møns Bank i Vordingborg den 3. april

Det er en erfaren bankmand med stort lokalkendskab, som Møns Bank netop har ansat til afdelingen i Vordingborg. 42-årige Cliff Lohmann Simonsen kommer fra en stilling som erhvervsrådgiver i Nykredit i Næstved.

 

- Jeg glæder mig meget til at få Cliff på holdet, siger filialdirektør Allan Andersen. Han er en erfaren rådgiver og har et længere karriereforløb bag sig, hvor han har oparbejdet et bredt netværk og et indgående lokalkendskab, fortsætter Allan Andersen.

 

Cliff Lohmann Simonsen er oprindeligt fra Vordingborg og blev udlært i Jyske Bank. En afstikker til København kom til at vare 13 år, hvor han også arbejdede som finansieringskonsulent i ejendomsbranchen.

 

 

Tid til kunderne

 

Cliff Lohmann Simonsen glæder sig også til de nye rammer i Møns Bank.

 

- Møns Bank er inde i en meget spændende udvikling, som jeg har fulgt fra sidelinjen, siger han. Samtidig er jeg fuld af respekt for den nærhed og det sæt af værdier, som kendetegner Møns Bank. Det glæder jeg mig virkelig til at blive en del af.

 

I Møns Bank vil Cliff Lohmann Simonsen både tage sig af erhvervskundernes virksomhedsrettede forretninger og deres private engagement.

 

- En perfekt kombination, siger han. Det er netop styrken ved en lokalbank, at man kan få lov at arbejde i bredden til glæde for kunderne.

 

Privat er Cliff Lohmann Simonsen gift med Katrine, og sammen har de drengene Oliver på 7 år og Adam på 4 år. I sin fritid hopper Cliff gerne i et par løbesko, en kajak eller i et par waders med en fiskestang.