Er du vores nye erhvervsrådgiver?

15.08.18

Møns Bank er inde i en god udvikling og søger nu en erhvervsrådgiver, som kan fastholde og videreudvikle vores position i området. 

Arbejdsgrundlag

Møns Bank har en solid portefølje af erhvervskunder med en god spredning i såvel størrelse som indenfor de enkelte erhverv. Bankens erhvervsaktiviteter udgør godt 50 % af forretningsgrundlaget. 

Vi lægger vægt på dine evner til at pleje og udvikle bankens relationer til lokalområdet via dit engagement og erfaring samt forståelsen for betydningen af et stærkt lokalkendskab og et godt netværk i nærområdet - hvor det er vigtigt, at du også har øje for at virke i og for en lokalbank.

Vi forventer, at du

  • har en solid og relevant erfaring
  • brænder for at gøre en forskel i samspillet med bankens erhvervskunder

  • er fagligt dygtig og kompetent
  • har stor personlig integritet, er udadvendt og kundeorienteret
  • arbejder målrettet og resultatorienteret

 Vi tilbyder

  • et spændende job i en sund og solid lokalbank, der oplever vækst og fremgang
  • du bliver en del af en lokal bank med stor indflydelse og korte beslutningsveje

Du er velkommen til at kontakte erhvervschef Bart G. Roetink på tlf. 5586 1522, hvis du ønsker at vide mere om jobbet og vores forventninger.

Ansøgning sendes til:

HR-koordinator og marketingchef Susanne Bille Jensen på sbj@moensbank.dk.

Der vil løbende blive holdt samtaler. Vi glæder os til at høre fra dig.

Fakta om Møns Bank A/S:

Banken blev etableret i 1877 og er dermed en af landets ældste. Møns Bank har 90 dygtige og engagerede medarbejdere, som servicerer godt 20.000 kunder.

Vores særkende er en stærk forankring i de lokalområder, vi arbejder i. Vi er en lokalbank, som vægter den personlige betjening og stærke relationer til kunderne højt. Denne tilgang præger hele vores organisation og er en stor del af årsagen til, at Møns Bank gennem årene har fået fortsat flere kunder via anbefaling fra bankens eksisterende kunder.

Læs mere om banken her.