Erfaren erhvervsmand til Møns Bank

18.08.16

Fra september får Møns Bank ny erhvervschef i form af 49-årige Anders Hansen fra Vordingborg

Erhvervschef i Møns Bank gennem de seneste år, Rasmus Sørensen, har valgt at træde ind i familiens virksomhed, Anlægsgartner Heino Vistisen A/S, i forbindelse med et kommende generationsskifte.

 

- Det har vi naturligvis fuld forståelse for, siger bankdirektør Flemming Jensen. Vi har været meget tilfredse med samarbejdet og den store indsats, Rasmus har gjort for banken gennem årene. Jeg sætter også stor pris på, at han gerne vil fortsætte i banken, indtil vores nye erhvervschef, Anders Hansen, er sat godt ind i opgaverne.

 

Anders Hansen er uddannet landmand og agrarøkonom og har siden 1991 målrettet koncentreret sig om rådgivning af erhvervskunder, bl.a. som direktør for leasingselskabet Finans Nord A/S i Østdanmark.

 

De seneste 4 år har han været adm. direktør for maskinforretningen Karl Mertz A/S og leveret selskabets bedste økonomiske resultater samtidig med, at forretningen har været gennem en stor udvikling.

 

- Anders har en bred erfaring med salg, rådgivning og personaleledelse samt et stort lokalkendskab til de erhvervsaktiviteter, der foregår i vores primære markedsområde, tilføjer Flemming Jensen. Han har med den baggrund gode forudsætninger for at passe godt ind i jobbet som erhvervschef i Møns Bank.

 

 

Spillende træner

 

Selv ser Anders Hansen også med forventning frem til det kommende samarbejde.

 

- Gennem hele mit arbejdsliv har jeg altid lagt vægt på at være ”spillende træner”, som har stor fokus på den daglige drift, synlighed og involvering i alle processer, siger han.

 

- Jeg glæder mig til at komme tilbage til den finansielle verden, fortsætter han, og især til Møns Bank, som har en forretning, et sæt værdier og en vision som aktiv lokalbank, der er lige i min ånd.

 

Privat er Anders gift med Maj-Britt og bosiddende i Vordingborg. I fritiden nydes en løbe- eller cykeltur, en runde golf og i særdeleshed jagt.

 

 

 

Yderligere oplysninger:

 

Bankdirektør Flemming Jensen

Tlf. 55 86 15 36