Holdet er sat til Næstved

06.11.14

Efter et par måneders intensivt forløb er Møns Bank klar til at åbne filial i Næstved. Lokaler, edb og i alt 10 medarbejdere står klar til at modtage kunderne i Vinhusgade 2, fredag den 21. november.

 

- Ja, så længe behøver man faktisk ikke vente, for allerede nu står døren åben, fortæller filialdirektør Lars Jørgensen.

 

Han begyndte selv i banken i august og har haft en travl periode med indretning af filialen, tale med kommende kunder - og ikke mindst med at få samlet det helt rette hold.

 

- Jeg er stolt over at kunne præsentere et hold, som alle bor i Næstved-området og både har et indgående lokalkendskab og høj faglighed inden for privat- og erhvervsrådgivning.

 

Holdet består af lige dele nyansættelser og bestående medarbejdere.

 

- Det har ikke været svært at finde kvalificerede folk, fortæller Lars Jørgensen. Mange har budt sig til, og vi har lagt vægt på at få så stor bredde som muligt. Derfor har vi også specialister inden for realkredit, investering og formuerådgivning. Og to konsulenter er "på hjul" og kan efter ønske komme på besøg hos kunderne.

 

 

Åbent Hus

 

Møns Bank havde godt 1.000 kunder i Næstved-området inden beslutningen om at åbne ny filial. Et tal, som allerede er steget.

 

- Vi har oplevet en enorm forhåndsinteresse, fortsætter Lars Jørgensen. Min telefon har stort set ikke stået stille, siden jeg begyndte i banken, og dagligt har folk stukket hovedet ind for at spørge, hvornår vi åbnede.

 

Det gør banken officielt fredag den 21. november fra kl. 14-17.

 

- Her er vi alle klar til at vise interesserede rundt i de nye lokaler, og vi glæder os til at sige pænt goddag til Næstved, slutter Lars Jørgensen.

 

 

Møns Bank er etableret i 1877. Banken har 18.000 kunder, 91 ansatte og filialer på Møn og Bogø samt i Præstø og Kongsted - og fra 21. november også i Næstved.