Mobilen bliver en digital tegnebog

20.05.16

Til efteråret kommer vi med en ny app – en såkaldt wallet – der gør det muligt for dig at betale kontaktløst med elektroniske betalingskort ved blot at holde mobilen hen til betalingsterminalen.

 

Mobiltelefonen er blevet det værktøj, rigtig mange mennesker har lige ved hånden for at få mest muligt ud af dagen. Den kan holde styr på dit netværk, din kalender og alt det, du skal huske, og den er adgang til underholdning og til at holde dig opdateret om det, der sker i verden.

 

Derfor er det også meget naturligt, at mobilen bliver den nye digitale tegnebog. På sigt behøver du ikke tage din fysiske pung med i byen - du har jo alligevel mobiltelefonen med din wallet lige ved hånden.

 

Den nye wallet er et tilbud, som vil kunne downloades som app fra Google Play og App Store og vil kunne bruges til iPhones og Androidtelefoner.

 

Udover Dankort vil den kunne rumme elektroniske kopier af internationale betalingskort. På sigt bliver den udbygget med supplerende ydelser som for eksempel fordelsprogrammer, og i fremtiden kan den blive omdrejningspunkt for alle betalinger, også med Swipp. Swipp vil fortsat være en selvstændig app, men funktionaliteten lægges ind i den nye wallet.

 

Samtidig er sikkerheden høj, for der kommer ikke til at ligge kortnumre på mobilen, der kan aflures.

 

Den nye app er klar, når Dankort på mobilen lanceres til efteråret. Inden da vil du høre mere om den nye løsning.