Møns Bank har valgt lokaler i Vordingborg

14.06.16

Flytter ind i Algade 86 i løbet af 3-4 måneder

Uden de store armbevægelser åbnede Møns Bank kontor i Vordingborg i maj. Det skete i midlertidige lokaler hos Beierholm i Algade 76.

 

I løbet af efteråret rykker byens nye lokalbank 10 husnumre - til Algade 86, hvor banken har fundet sin permanente adresse.

 

- Vi har fået en fantastisk modtagelse i Vordingborg, siden vi i efteråret meldte ud, at vi ville komme til Vordingborg, siger filialdirektør Allan Andersen. Og det er bestemt ikke gået mere stille for sig, efter at vi er flyttet ind på 1.-salen i Algade 76 hos Beierholm.

 

- Forholdene i de midlertidige lokaler er meget gunstige for os, tilføjer Allan Andersen. Vi er rigtig glade for at være gæster hos revisorerne, hvor vi både har fået vores egen lille afdeling og har adgang til mødelokaler. Men selvfølgelig er kapaciteten begrænset, så vi holder også en del møder hos kunderne selv.

 

 

Central placering

 

Allan Andersen ser han frem til, at filialen kan flytte ind i de fremtidige rammer i Algade 86.

 

- Lokalerne er på 500 kvm, og det er reelt mere, end vi har brug for i begyndelsen, men det giver os god plads til udvikling, siger han.

 

Otte medarbejdere er tilknyttet filialen i Vordingborg, og derudover er der plads til, at specialister i formuerådgivning, realkredit, pension og forsikring fra hovedkontoret i Stege kan komme på besøg og rådgive kunderne i Vordingborg.

 

- Vi får gode mødefaciliteter og god plads til pengeautomat og de selvbetjeningsløsninger, som mange kunder efterspørger, siger han. Vores nye automater kan udbetale Euro og tage imod indbetalinger, som især erhvervskunder har glæde af.

 

Automaten placeres i et særligt lobbyområde, hvor man diskret og uforstyrret kan foretage sine bankforretninger.

 

- Ikke mindst får vi den centrale placering i byen og med indgang i stueplan, som vi hele tiden har ønsket os, siger Allan Andersen.

 

Parkeringsforholdene er også i top. Banken kommer til at råde over otte kundepladser med indkørsel fra Færgegårdsvej.

 

 

Forskønnelse af facaden

 

Hvornår indflytningen kan ske, tør Allan Andersen ikke spå endeligt om endnu.

 

- Vi er nok henne i slutningen af september eller starten af oktober, da lokalerne skal gennemgå en større renovering, siger han.

 

Facaden skal der kigges på ved samme lejlighed.

 

- Det er et lejemål, som har ligget dødt hen i mange år, og det skal nu sættes pænt i stand, både til glæde for os selv, men sandelig også for byen, siger Allan Andersen.

 

I samarbejde med byens facaderåd vil banken hen over sommeren arbejde med forskellige løsninger til, hvordan en af Algades kendte bygninger kan gøres mere spændende at kigge på.

 

- I Møns Bank tænker vi helhedsorienteret og vil meget gerne være en del af Vordingborgs aktiviteter i bred forstand, siger Allan Andersen.

 

- Af samme grund deltager vi også for første gang i byens Sct. Hans-fest den 23. juni med vores egen stand. Her er man velkommen til at komme over og hilse på, og samtidig kan man deltage i en rask lille konkurrence med flotte gevinster, slutter byens nye filialdirektør.

 

 

Foto:

 

Filialdirektør Allan Andersen modtager nøglerne til Vordingborgs nye bank af Henning Skou, Nybolig Erhverv.

 

 

 

Yderligere oplysninger:

 

Filialdirektør Allan Andersen

Tlf. 55 31 24 01

 

Bankdirektør Flemming Jensen

Tlf. 55 86 15 63