Møns Bank opgraderer på digital teknologi

08.04.16

Nyoprettet chefstilling for IT og forretningsudvikling i Møns Bank

Computere, smartphones og tablets bliver bedre og bedre - og med dét stiger også brugernes forventninger til, hvad man kan bruge dem til.

 

- Den digitale tidsalder er over os og giver mange nyttige værktøjer, både for kunderne og for os, siger bankdirektør Flemming Jensen og fortsætter:

 

- Vi oplever en pæn stor søgning af nye kunder i disse år. Kunder, der efterspørger nærvær og dialog i forhold til banken, men også moderne teknologi og hurtige svar. Dét kan vi kun levere, når vi har effektive systemer, både kundevendte og internt.

 

Møns Bank har som medejer af Bankernes EDB-Central i Roskilde adgang til en fuld palette af digitale løsninger, som hele tiden vedligeholdes og udvikles.

 

- Vi skal bare se mulighederne og være på forkant med de ønsker, kunderne har, siger Flemming Jensen.

 

I Møns Bank ser man ikke den moderne teknologi som en modsætning til den måde, man altid har drevet bank på.

 

- Vi tror ikke på, at kunder alene vælger en bank, fordi den har smarte og billige selvbetjeningsløsninger. Vi oplever netop, at næsten alle nye kunder kommer på anbefaling fra andre, siger han. Det sker kun, fordi vi har stærke lokale relationer, der hele tiden udbygges.

 

- Hos os går den digitale udvikling hånd-i-hånd med den traditionelle måde at drive bank på, uddyber han. Der er stadig brug for en økonomisnak ved livets store beslutninger, hvor fx en bolig i dag kan finansieres på et hav af forskellige måder. Hovedbestanddelen af bankens ydelser er samtidig IT-understøttet eller IT-løsninger i sig selv.

 

 

Ny overordnet

chef for området

 

Til at lede de kommende års digitale udvikling i Møns Bank har banken netop ansat Lise Hansen i en nyoprettet stilling som chef for det samlede område IT og forretningsudvikling.

 

Lise Hansen er 58 år og kommer fra en Danske Bank. Lise har tidligere arbejdet i Møns Bank med ansvaret for compliance i perioden 2011-2014.

 

- Det er en stor fornøjelse, at Lise igen har valgt at arbejde i Møns Bank, siger Flemming Jensen. Lise har en stærk metodisk såvel som en kundeorienteret tilgang til opgaverne, hvor fokus er, at anvendelsen af IT-løsninger skal give merværdi for kunderne.

 

IT- og forretningsudvikling bliver derfor et særligt område, som banken fremover vil give høj prioritet.

 

- Det handler samtidig om bankens interne arbejdsprocesser, hvor ny teknologi giver os mulighed for at gentænke den måde, vi arbejder på. Her får vi glæde af Lises analytiske sans og indsigt i forskellige teknologiske platforme, så vi kan betjene kunderne endnu bedre i fremtiden, slutter han.

 

 

 

 

 

Yderligere oplysninger:

 

Bankdirektør Flemming Jensen

Tlf. 55 86 15 36