Møns Bank sænker prisen på nethandel med 50 procent

29.05.14

Nu sætter Møns Bank fokus på handelsomkostningerne i forbindelse med privat handel af aktier over nettet. Møns Bank sænker nemlig prisen på nethandel med 50 procent.
”Det betyder, at det nu bliver meget mere attraktivt for vores kunder selv at handle værdipapirer over nettet,” siger formuechef i Møns Bank, David Bentsen.
Hidtil har prisen på handelsomkostningerne været 0,3 procent, men nu halveres prisen til 0,15 procent på handel med aktier.


”Det er en rigtig god nyhed for alle dem, der gerne vil sidde hjemme og selv handle og følge med i kurserne,” lyder det fra David Bentsen.
For de kunder, der ikke har tiden til eller ønsket om selv at handle, vil der fortsat være mulighed for at overlade ansvaret for investeringen af pension og andre midler til eksperterne i Møns Banks formueafdeling. Her sidder rådgivere, som er specialiserede i investering, og som kontinuerligt plejer og holder øje med kundens midler.


Siden Møns Bank lancerede sit nye koncept for formuepleje i 2009, har afkastet i eksempelvis højrisikogruppen ligget på 72 procent samlet over perioden.
”I dag fokuserer mange på, hvad man kan få i rente på sin pension eller sine frie midler. Men i stedet for at acceptere en lav rente, så anbefaler vi, at man investerer sine penge og på den måde opnår højere afkast. Også selvom man vælger at løbe den laveste risiko. Man vælger selv, hvilken risikogruppe man ønsker at ligge i,” understreger David Bentsen.
Møns Banks formueplejekoncept har en stor grad af gennemsigtighed, fordi man dagligt kan følge sit afkast på hjemmesiden.

 

Yderligere oplysninger, kontakt venligst: David Bentsen tlf. 55 86 55 45.