Møns Bank søger ny erhvervschef

25.05.16

Til Møns Bank søges en udadvendt og engageret erhvervschef.

Bankens erhvervschef i de seneste år, Rasmus Sørensen, har besluttet at træde ind i familiens virksomhed i løbet af 2016 - når hans afløser er fundet og kommet ind i arbejdet.

 

Til at stå i spidsen for bankens erhvervsaktiviteter søger vi derfor en resultatorienteret erhvervschef.

 

Møns Bank er inde i en god udvikling, og som erhvervschef bliver opgaven at fastholde og videreudvikle bankens i forvejen stærke position overfor erhvervslivet i bankens virkeområde i tæt samarbejde med direktionen og filialchefer. Du bliver samtidig leder for seks engagerede medarbejdere i erhvervsafdelingen i Stege, som brænder for at levere en nærværende og kompetent rådgivning af bankens kunder.

 

Arbejdsgrundlag

 

Møns bank har en solid portefølje af erhvervskunder med en god spredning i såvel størrelse som indenfor de enkelte erhverv. Bankens erhvervsaktiviteter udgør godt 50 % af bankens forretningsgrundlag med en geografisk forankring på Møn samt Syd- og Sydøstsjælland. Betjening er tilrettelagt med en lokal betjening i tilknytning til bankens afdelinger i Stege, Præstø, Næstved og Vordingborg samt via konsulenter tilknyttet Møn Direkte. 

 

Vi lægger vægt på dine evner til at pleje og udvikle bankens relationer til lokalområdet via dit engagement og erfaring samt forståelsen for betydningen af et stærkt lokalkendskab og et godt netværk i nærområdet - hvor det er vigtigt, at du også har øje for at virke i og for en lokalbank.

 

Som erhvervschef er dine primære opgaver at

 • udvikle og koordinere bankens erhvervsaktiviteter
 • sikre bankens synlighed og forankring i området
 • pleje Møns Banks værdier og særkende som lokalbank  
 • tilrettelægge og lede erhvervsafdelingens aktiviteter
 • medvirke til udvikling af afdelingens medarbejdere
 • yde en kompetent rådgivning og betjening
 • have ansvaret for en mindre kundeportefølje

Vi forventer, at

 • du har en solid og relevant erfaring
 • du er fagligt dygtig og kompetent
 • du har stor personlig integritet og er udadvendt og kundeorienteret
 • du arbejder målrettet og resultatorienteret

 Vi tilbyder

 • et spændende job i en sund og solid lokalbank, der oplever vækst og fremgang
 • du bliver en del af en lokal bank med stor indflydelse og korte beslutningsveje

Du er velkommen til at kontakte bankdirektør Flemming Jensen på tlf. 61561536 eller erhvervschef Rasmus Sørensen tlf. 61561506, hvis du ønsker at vide mere om jobbet og vores forventninger.

 

Ansøgning sendes til:

HR-koordinator og marketingchef Susanne Bille Jensen på sbj@moensbank.dk.

Der vil løbende blive holdt samtaler. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Fakta om Møns Bank A/S:

Banken blev etableret i 1877 og er dermed en af landets ældste. Møns Bank har ca. 100 dygtige og engagerede medarbejdere, som servicerer bankens godt 19.000 kunder.

Vores særkende er en stærk forankring i lokalområdet på Møn, Bogø og Sydsjælland. Vi er en lokalbank, som vægter den personlige betjening og stærke relationer til kunderne højt. Denne tilgang præger hele vores organisation og er en stor del af årsagen til, at Møns Bank gennem årene har fået fortsat flere kunder via anbefaling fra bankens eksisterende kunder.

Læs mere om banken her.