Møns Bank styrker indsatsen i Næstved

06.01.15

Erhvervsrådgiver Thomas Illum er ansat i banken.

Der er stor travlhed i Møns Bank, som i november åbnede filial i Næstved.

 

”Rigtig mange erhvervskunder har vist interesse for os, så vi er glade for allerede nu at kunne styrke indsatsen yderligere med ansættelsen af Thomas Illum,” siger filialdirektør Lars Jørgensen.

 

Thomas Illum er en erfaren kapacitet inden for rådgivning af virksomheder, hvor han er et kendt ansigt hos mange erhvervsledere i Næstved-området.

 

”Han har et solidt teoretisk grundlag og en stor indsigt i de fleste brancher. En viden, han har oparbejdet gennem 20 års sparring og samspil med det lokale erhvervsliv,” siger Lars Jørgensen.

 

”Thomas Illum er jo også kendt for sine mange kampe for NIF tilbage i 1980'erne og arbejdet omkring klubben, hvor han stadig spiller Veteran-fodbold,” tilføjer Lars Jørgensen. ”Så det er på alle måder en erfaren og dygtig spiller, vi byder velkommen på holdet!”

 

 

Én og samme kontaktperson

 

Thomas Illum skal være med til at styrke kontakten til og betjeningen af bankens erhvervskunder, herunder tage godt imod henvendelser fra nye kunder i Næstved-området.

 

”Jeg har nærstuderet Møns Bank og fundet, at bankens erhvervskoncept lige er mig. Jeg har altid lagt stor vægt på nærvær, åbenhed og tilgængelighed. Samtidig har jeg opnået stor erfaring med finansielle løsninger for virksomheder i både med- og modgang. Det er, når de gode løsninger tilvejebringes sammen med kunderne, at det giver god mening at gå på arbejde,” siger han.

 

Om bankens betjening af erhvervskunder bemærker Lars Jørgensen:

 

”Vi lægger stor vægt på, at der er et samarbejde, som kan ligestilles med et partnerskab. Vi har en tæt dialog, som medvirker til værdiskabelse i virksomhederne. Samtidig lægger vi vægt på, at kunderne har én og samme kontaktperson i alle forhold. Sådan er det ikke alle steder i dag, og det er vores klare opfattelse, at kunderne sætter pris på den måde, vi arbejder på.”

 

”Jeg glæder mig meget til opgaverne i Møns Bank, der arbejder på samme måde, som jeg har gjort gennem alle årene,” tilføjer Thomas Illum med en bemærkning om, at han samtidig også ser frem til samarbejdet med nye kolleger, som for en dels vedkommende også er tidligere kolleger.

 

Thomas Illum er 53 år, bosat i Næstved, gift med Jette og har tre store børn på 25, 22 og 18 år.