Ny filial i Vordingborg tages i brug på onsdag

28.10.16

Officiel åbning fredag den 11. november kl. 13-16, men allerede onsdag den 2. november indtager banken sine nye lokaler i Vordingborg.

Efter et par hektiske måneder er Møns Bank nu klar til at flytte ind i nyrenoverede lokaler i Algade 86.

 

- Siden maj har vi haft husly hos revisorerne Beierholm, og det har vi været meget taknemmelige for, siger filialdirektør Allan Andersen. Ikke mindst fordi vi har haft mange møder med nye kunder, siden vi kom til byen.

 

Nu er det slut med at låne lokaler. Banken har fået sine egne på ikke mindre end 500 kvm.

 

- Det reelt mere, end vi har brug for i begyndelsen, men det giver os tidssvarende mødefaciliteter og gode muligheder for udvikling, fortsætter Allan Andersen.

 

Otte medarbejdere er tilknyttet filialen, og derudover er der plads til, at specialister i formuerådgivning, realkredit, pension og forsikring fra hovedkontoret i Stege kan komme på besøg og rådgive kunderne på deres hjemmebane i Vordingborg.

 

- Mere end nogensinde er der brug for den lokale bank, siger Allan Andersen. Vi kan mærke, at kunderne efterspørger lokal service og hurtige svar, og vi kan mærke, at de sætter pris på, at vi finder individuelle løsninger.

 

 

Superautomat

i særlig lobby

 

Ud over de bedste mødefaciliteter har banken også lagt vægt på indretning af en særlig lobby, hvor man kan foretage sine bankforretninger i ro og fred. Døgnet rundt.

 

- Vores nye pengeautomat kan udbetale Euro, foretage overførsler og også tage imod indbetalinger, som især erhvervskunder har glæde af, fortæller Allan Andersen.

 

Automaten kan tage helt op til 200 sedler ad gangen.

 

- Det er i virkeligheden en bedre løsning end døgnboks, da pengene går ind på kontoen med det samme, tilføjer han.

 

 

Gode parkeringsforhold

og renoveret facade

 

Også parkeringsforholdene er i top.

 

- Vi kommer til at råde over i alt otte kundepladser med indkørsel fra Færgegårdsvej, fortsætter Allan Andersen.

 

Endvidere vil også facaden undergå en renovering.

 

- Det er et lejemål, som har ligget dødt hen i mange år, og det skal nu sættes pænt i stand, både til glæde for os selv, men sandelig også for byen, siger Allan Andersen.

 

I samarbejde med byens facaderåd arbejder banken med forskellige løsninger til, hvordan en af Algades kendte bygninger kan komme til at fremtræde mere præsentabel. I øjeblikket indhentes der priser på to forskellige løsninger.

 

- I Møns Bank vil vi gerne påvirke vores del af gadebilledet positivt. Vi tænker også helhedsorienteret og vil gerne være en del af Vordingborgs aktiviteter i bred forstand, tilføjer han. Af samme grund deltager vi også, når byen fester, fx til Sct. Hans eller Open Air Bio, ligesom vi er sponsor for bl.a. DGI Huset Panteren og de aktiviteter, der foregår dér.

 

Møns Bank holder Åbent Hus i Algade 86 fredag den 11. november kl. 13-16, men er allerede at træffe i lokalerne fra onsdag den 2. november.

 

 

 

 

Foto:

 

Møns Bank i Vordingborg er blevet nabo til STARS, efter at filialdirektør Allan Andersen i juni fik nøglerne til Algade 86 af Henning Skou, Nybolig Erhverv.

 

 

 

 

Yderligere oplysninger:

 

Filialdirektør Allan Andersen

Tlf. 55 31 24 01