Ny filialdirektør i Præstø afd.

02.06.16

Filialdirektør Arne Jørgensens afløser er fundet.

1. juni markerer ikke kun overgangen til sommer, men også begyndelsen til et lederskifte i Møns Bank i Præstø. Arne Jørgensen har valgt at gå på pension i løbet af eftersommeren.

 

Jan Friis Møller er navnet på den nye filialdirektør, som gradvis vil overtage roret efter Arne Jørgensen, der har stået i spidsen, siden Møns Bank åbnede filial i Præstø i 2002.

 

Siden da er afdelingen vokset fra 500 til over 6.000 kunder - så i 2014 var der behov for større rammer for bankens aktiviteter i området, og afdelingen flyttede til den nuværende adresse på Svend Gønges Torv 2. 

 

- Jeg er glad for, at vi valgte netop Jan, siger Arne Jørgensen. Jan er en erfaren leder med en god ballast fra sit tidligere virke i Sparekassen Lolland og Jyske Bank.

 

Jan Friis Møller har arbejdet med rådgivning af både privat- og erhvervskunder og har været privatkundechef i Sparekassen Lolland. Gennem de seneste 16 år har han arbejdet i Jyske Bank, først som funktionsleder i Privat i Næstved og senest som leder i filialen i Maribo.

 

- Han har en rigtig god ballast til at fastholde og videreudvikle Møns Banks position i Præstø-området, og tilmed er han en yderst behagelig person, tilføjer Arne Jørgensen.

 

Jan Friis Møller bliver leder for 10 medarbejdere. Han er 45 år og bosat i Fensmark ved Næstved med sin hustru, Karin, og tre drenge på 8, 16 og 17 år. I fritiden dyrker han en del sport, løb, cykling, svømning og kung fu, hvor han har sort bælte.

 

Der er endnu ikke sat dato på Arne Jørgensens fratræden i banken.

 

- Jeg har lovet at blive, til Jan er sat godt ind i sagerne, siger han. Jeg glæder mig meget til at komme rundt og præsentere ham for området, som han allerede kender en del til via sit eksisterende netværk.