PENSION: En time kan gøre en stor forskel...

24.10.19

Søndag skifter vi til vintertid og får en ekstra time. Brug den time i weekenden til at tjekke din pension - det kan være rigtig godt givet ud!

 

Bilen, cyklen og meget andet får et servicetjek fra tid til anden. Men hvad med din pension?

 

Din pension er en meget vigtig del af din fremtidige økonomi. Og har du ikke den optimale sammensætning af din pension, kan det koste dig mange penge.

 

Har du et overblik over, hvem der får udbetalt dine livsforsikringer og evt. pensionsudbetalinger, når du dør? Også kaldet ”begunstigelse” på dine ordninger.

 

Er der evt. sket ændringer i dit liv, siden du sidst har fået set på dine forsikringer og pensionsordninger? Er du eksempelvis blevet gift, blevet skilt, har fået børn mv. Det kan have en stor betydning for, om en evt. udbetaling tilfalder den person/personkreds, som du ønsker, det skal være.

 

Gå ind på www.pensionsinfo.dk - her kan du se, hvordan din pensionsopsparing og dine forsikringer dækker nu og i fremtiden. Her kan du også se, hvem der er noteret på dine ordninger. Ønsker du at få tilrettet eller har du spørgsmål, så tag fat i det respektive selskab.

 

Ønsker du en mere generel gennemgang af dine pensionsordninger, herunder om dine dækninger svarer til nuværende behov, så kontakt os endelig her i banken. 

 

Lev i nuet, men tænk også ud i fremtiden. Brug derfor en time på dig selv og dine nærmeste i weekenden – tjek din pension!