Rådgivning af kunder i Fanefjord og på Bogø styrkes

03.03.14

Pressemeddelelse

 

Møns Bank styrker i løbet af foråret samarbejdet mellem bankens filialer i Fanefjord og på Bogø. Administrativt knyttes de to filialer tættere sammen, og ændringerne er en forbedring for kunderne i området, idet bankens tilbud om rådgivning udvides.

 

Pr. 1. april 2014 kommer der til at ske ændringer i Møns Banks filialer i Fanefjord og på Bogø. Nuværende daglig leder af Bogø filialen, Alice Stobberup, knyttes fast til Møns Bank i Fanefjord. Det betyder en ekstra medarbejder i teamet i Fanefjord.
Filialdirektøren i Fanefjord afdeling får samtidig udvidet sit ansvar for bankens filial på Bogø, hvor Randi Hansen sammen med kollegaer fra Fanefjord afdeling fortsat servicerer kunderne, når kassen er åben i Bogø filialen.
”Det er en forenkling af vores struktur, som kun vil komme kunderne til gavn, og det vil fremover give en større kapacitet til rådgivning, end vi har i dag,” siger filialdirektør i Fanefjord Käthe Høyer.

 

Samtidig ændres åbningstiderne. I Fanefjord afdeling afskaffes de to timers middagslukning, da det har været et ønske, at Fanefjord afdeling følger bankens øvrige generelle åbningstider.  Der vil fortsat være mulighed for kasseekspedition i Fanefjord afdeling, men det vil være begrænset til efter kl. 13.00. Torsdagsekspeditionen på Bogø lukker.

 

”Ændringerne skyldes, at vi gennem det sidste års tid har kunnet se, at vi har meget få ekspeditioner på disse tidspunkter. Med de kommende ændringer kan vi bedre bruge ressourcerne dér, hvor der er større behov, og det er til rådgivning”, lyder det fra Käthe Høyer.

 

”Kunderne kan fremover aftale rådgivningsmøde både på Bogø og i Fanefjord, og vi kører også gerne ud til kunderne,” slutter Käthe Høyer
 

> Nye åbningstider i Fanefjord pr. 1. april 2014
Mandag, tirsdag, onsdag og fredag kl. 10.00-16.00.
Torsdag til kl. 17.00.
Kasseekspedition alle dage fra kl. 13.00.

 

> Nye åbningstider på Bogø pr. 1. april 2014
Mandag og onsdag kl. 09.30-12.00.

 

Uændrede åbningstider i Stege
Mandag-fredag kl. 10.00-16.00.
Torsdag til kl. 17.00.

 

Yderligere oplysninger kontakt venligst: Käthe Høyer tlf. 55 86 15 13.