Stærk erhvervsmand til Møns Bank

04.07.17

Christian Jensen er tilbage i Møns Bank.

Det er en erfaren erhvervsrådgiver, som nu er tilbage i Møns Bank.

 

Christian Jensen er oprindelig udlært i Møns Bank, og efter en årrække med rådgivning af erhvervskunder i den finansielle sektor, senest i Danske Bank, er Christian tilbage, hvor det hele begyndte.

 

- Man må sige, at det er en erfaren erhvervsmand, som nu har valgt at arbejde i Møns Bank, udtaler erhvervschef Bart Roetink. Vi er glade for at kunne byde velkommen til Christian, som på flere måder vender hjem igen.

 

Christian Jensen er 49 år og bor i Lendemarke med sin familie, Bente og to store børn.

 

 

Partnerskab

gør en forskel

 

- I vores betjening af erhvervskunder lægger vi stor vægt på, at samarbejdet kan ligestilles med et partnerskab, hvor vi medvirker til værdiskabelse i virksomhederne, fortsætter Bart Roetink. Vi skal kort sagt være med til at gøre en forskel for kunderne, og det kan vi nu udbygge med Christians hjælp.

 

Christian Jensen glæder sig også til det kommende samarbejde.

 

- Møns Bank er inde i en meget spændende udvikling, hvor jeg ser frem til at anvende mine erfaringer fra tidligere, siger han. Samtidig er jeg fuld af respekt for den nærhed og det sæt af værdier, som kendetegner Møns Bank. Det glæder jeg mig virkelig til at blive en del af.

 

Christian Jensen kommer med en bred erfaring inden for rådgivning af erhvervskunder, bl.a. med salg, finansiering og leasing.