Stærk erhvervsmand til Møns Bank

01.11.18

Palle Bach er begyndt i Møns Bank.

 

Det er en erfaren erhvervsrådgiver, som Møns Bank netop har ansat.

 

Palle Bach er erhvervsrådgiver gennem 25 år og kommer fra Lollands Bank. Han er 56 år og får arbejdssted i Møns Bank i Stege, hvorfra han vil betjene bankens erhvervskunder.

 

- Vi er glade for, at Palle nu har valgt at arbejde i Møns Bank, siger erhvervschef Bart Roetink. Palle kommer med en bred erfaring inden for rådgivning af erhvervskunder, bl.a. med salg, finansiering og leasing. Derudover er han lokalkendt og har et stort netværk.

 

 

Partnerskab

gør en forskel

 

- I vores betjening af erhvervskunder lægger vi stor vægt på, at samarbejdet kan ligestilles med et partnerskab, hvor vi medvirker til værdiskabelse i virksomhederne, fortsætter Bart Roetink. Vi skal kort sagt være med til at gøre en forskel for kunderne, og det kan vi nu udbygge med Palles hjælp.

 

Palle Bach glæder sig også til det kommende samarbejde.

 

- Møns Bank er inde i en meget spændende udvikling, hvor jeg ser frem til at anvende mine erfaringer fra tidligere, siger han. Samtidig er jeg fuld af respekt for den nærhed og det sæt af værdier, som kendetegner Møns Bank. Det glæder jeg mig virkelig til at blive en del af.

 

Familiemæssigt stammer Palle fra Møn. Han er bosat i Karrebæk med sin kone Tina, og tilsammen har de fem voksne børn. Ferier og fritid tilbringes ofte med vandresko på, og en tur på Camønoen ligger nu lige til højrebenet.