Stærk erhvervsprofil til Møns Bank

02.12.14

Mette Frank, tidligere erhvervschef i Vordingborg Bank, er netop ansat i Møns Bank

Det er en erfaren kapacitet inden for rådgivning af erhvervskunder, Møns Bank har ansat. Mette Frank har senest været erhvervschef i Vordingborg Bank og har et langt karriereforløb bag sig.

 

”Det er meget tilfredsstillende, at vi kan byde Mette Frank velkommen i Møns Bank”, siger bankens direktør Flemming Jensen og fortsætter: ”Mette Frank har et indgående lokalt kendskab til Vordingborg-området, hvor hun i en årrække har oparbejdet stor indsigt i det lokale erhvervsliv med en bred erfaring inden for stort set alle brancher.”

 

Møns Bank har i dag godt 1.000 kunder i Vordingborg-området, og Mette Frank er ansat som områdechef for Vordingborg og omegn, hvor hun skal være med til at styrke kontakten og betjeningen af primært bankens erhvervskunder i området.

 

”Jeg glæder mig meget til opgaverne og det fremtidige samarbejde med Møns Bank,” siger Mette Frank. ”I mit tidliere job har opgaverne været delt mellem ledelse og rådgivning af erhvervskunder. I Møns Bank kan jeg koncentrere mig fuldt ud om kunderne, som jeg sætter stor pris på at have tæt kontakt til.”

 

 

Partnerskab gør en forskel

 

”I vores betjening af erhvervskunder lægger vi stor vægt på, at der er et samarbejde, som kan ligestilles med et partnerskab, hvor banken i en tæt og nærværende dialog medvirker til en værdiskabelse i virksomhederne. Vi skal være med til at gøre en forskel”.

 

”Det er netop bankens måde og tilgang til betjening af erhvervskunderne, som jeg har fundet spændende,” supplerer Mette Frank. ”Jeg har altid lagt stor vægt på at have et tæt samarbejde med erhvervskunderne og virksomhedsejerne, hvor en åben og gensidig dialog prioriteres højt.”

 

”I mit nye job vil jeg det meste af tiden være ”på hjul" og komme på besøg hos kunderne, primært i Vordingborg-området, hvor jeg altid har slået mine folder. Jeg har mange års erfaring i udarbejdelse af løsninger for virksomheder i både med- og modgang. En erfaring, jeg glæder mig til at anvende i det nye job,” tilføjer hun.

 

Ved siden af sit arbejde er Mette Frank formand for Kirkeligt Ungdomsarbejde og medlem af Inner Wheel. Ferierne går ofte til nye himmelstrøg ude i den store verden.