Stor idrætsfest i Præstø den 14. april

21.02.16

Bestil fribilletter her...

Torsdag den 14. april fra kl. 19 lægger Præstø MultiCenter hus til en sand pengeregn, når Vordingborg Idrætsråd og Vordingborg Kommune i samarbejde med Øernes Revision og Møns Bank hædrer lokalidrætten.

 

- Lokalsport og lokalbank går hånd i hånd på en rigtig fin måde, siger bankdirektør Flemming Jensen. Vi støtter meget op om foreninger, som giver en sammenhængskraft i de mindre lokalsamfund. Især også, når frivillige kræfter hædres for deres uegennyttige indsats.

 

Peter Hansen fra Øernes Revision har også en grund til at være med.

 

- Det er en stor glæde, at vi kan være med til at støtte op om lokale idrætsudøvere, som har ydet en kæmpe indsats inden for deres idræt, og som har opnået det ultimative at blive dansk mester, siger han. Bag en dansk mester står der ofte mange frivillige hjælpere, og uden alle dem ville idrætsforeningerne ikke være de samme, som de er i dag – nemlig et uundværligt aktiv for de lokale idrætsudøvere, tilføjer han.

 

 

40.000 kr. på højkant

 

- Årets idrætsforening er en, som i det forgangne år har gjort et ekstraordinært stykke arbejde til gavn for foreningen og dens medlemmer, fortæller Henrik Pape fra Idrætsrådet. Modtageren kan se frem til 12.500 kr., heraf 25 aktier i Møns Bank. Til nr. 2 er der 7.500 kr., heraf 25 aktier.

 

Årets idrætsleder og Årets idrætstalent vil hver modtage 10.000 kr., heraf 25 aktier i banken.

 

Aktieandelen har en værdi af ca. 3.500 kr. i hver af de fire udlodninger.

 

Det bliver spændende at se, hvem der løber af med de mange rare gevinster torsdag den 14. april. Det er gratis at deltage, men der er begrænset plads, så vil man allerede nu sikre dig en billet, kan man bestille til sig selv og sin forening på www.moensbank.dk/sport.