Strakslån – det billigste kviklån

09.09.19

Møns Bank har samlet det bedste af to verdener i ét produkt: Kviklånets hurtighed og banklånets lave rente og omkostninger.

 
I årevis er danskerne blevet advaret mod at tage kviklån. ”Det er for dyrt”, og ”du vil komme til at hænge på en uoverskuelig gæld”, er noget af det, der siges om kviklån. 
 
Derfor har Møns Bank lanceret Strakslån, der kombinerer det bedste fra to verdener: Det almindelige banklån, som traditionelt er billigere end kviklån – men udbetaling af lånet inden for få minutter!
 
Kunderne har tænkt sig om
- Vi tilbyder Strakslån, da det er en låntype, vores kunder kan få stor glæde af, siger marketingchef Susanne B. Jensen. Vi tror på, at kunderne har tænkt sig om, når de selv opretter lånet direkte på mobilen, og ellers kan man selvfølgelig fortryde. Det er i hvert fald vigtigt, at man har muligheden for at handle hurtigt og til en skarp pris, når det gode tilbud er der.
 
Halv pris for Plus-kunder
Renten på et Strakslån er kun 10% (ÅOP 10,9), og er man Plus-kunde med min. 50 aktier i banken får man det endda for kun 5% (ÅOP 5,4). Man kan låne op til 75.000 kr. og betale tilbage i løbet af 5 år på de gode betingelser. 
 
- Kunder, der ikke har lånt hos os før, skal lige sige Ja til den nye mulighed, fortæller Susanne Jensen. Det gør man ved blot at kontakte sin sædvanlige rådgiver, og ellers ligger Strakslån lige for i Mobilbank.