Temamøde om virksomhedsoverdragelse

23.01.18

Sammen med revisionsfirmaet Beierholm og Vækstfonden sætter Møns Bank fokus på virksomhedsoverdragelse torsdag den 1. februar.

 

ARRANGEMENTET ER OVERTEGNET,
MEN DU KAN KOMME PÅ VENTELISTE

 

En af de helt store udfordringer for små og mellemstore virksomheder er, hvordan virksomheden kommer videre på en god måde.

 

Mange ejere har et ønske om at sælge eller generationsskifte - men ikke for enhver pris. Har man lagt sit hjerteblod i virksomheden, er det vigtigt, at virksomheden bliver videreført i den rette ånd.

 

Sammen med revisionsfirmaet Beierholm sætter vi fokus på den gode virksomhedsfortsættelse. Det sker ved et møde torsdag den 1. februar kl. 16-18 i bankens lokaler, Algade 86 i Vordingborg. Her kan du møde andre virksomheder i samme situation og få stillet dine spørgsmål. Eller blot få inspiration til, hvordan du får taget hul på processen.

 

Også Vækstfonden deltager på mødet. Fonden er specialiseret i at skabe grundlag for finansiering og har allerede hjulpet mere end 6.600 virksomheder landet over.

 

Efter mødet er vi værter for sandwich og drikkevarer. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig af praktiske hensyn – så skynd dig at sende din tilmelding via www.moensbank.dk/vordingborg, da pladserne fordeles efter først-til-mølle princippet.