Bliv kunde i Møns Bank

Velkommen i en ægte lokalbank!

Møns Bank er en solid lokalbank, og på trods af navnet får vi i disse år kunder i hele landet. Vi har korte beslutningsveje og fokus på kunderne. Derfor kan vi på forhånd love:
  • Nærvær, dialog og høj tilgængelighed.
  • Stor indsigt og forståelse for lokale forhold.
  • Kompetent partner i både med- og modgang.

Vi har færre kunder pr. rådgiver. Det giver mere tid til dig som kunde.

 
Overvejer du at skifte til Møns Bank?
 
Så er der to muligheder. Du kan udfylde vores online formular - hvor du gør lidt arbejde selv og dermed får hurtigere svar. Det kræver blot, at du er klar med NemID og billeder af pas og kørekort samt det gule Sundhedskort. Billederne kan du evt. tage med din mobiltelefon. Det er også en fordel, hvis du er klar med dit budget og en kontooversigt fra dit pengeinstitut. *)
 
Den anden mulighed er at udfylde vores alm. kontaktformular*)
 
Særlige formularer for:
 
 
Din henvendelse er helt uforpligtende. Og er vores tilbud interessant, gør vi det nemt for dig at blive kunde. Vi sørger for alt, og du behøver ikke have kontakt med dit gamle pengeinstitut.
 
 
Links:
 
> Online-formular (hurtigere svar, uploader selv - ikke velegnet på mobil).
> Alm. kontaktformular (påregn lidt længere svartid - mobilvenlig)
 
 
*)
Undervejs får du adgang til at give os fuldmagt til SKAT. Hvis denne adgang ikke kan gives, er du velkommen til at sende din Årsopgørelse og to seneste lønsedler til
post@moensbank.dk.

Du kan selvfølgelig også kontakte os pr. tlf. 55861500 eller ved at udfylde denne kontaktformular. Vi gør dog opmærksom på, at du får det hurtigste svar ved at bruge vores online-formular.

 

> Vejledning om flytning

> Sådan skifter du bank (pjece)

> Husk legitimation (pjece)