Privatkunderådgiver til Stege

Møns Bank i Stege søger privatkunderådgiver - er det dig?

Det går rigtig stærkt i Møns Bank. Vi er mere søgt end nogensinde og har derfor brug for en privatkunderådgiver, der har lyst til at være med til at arbejde for områdets lokale bank. 

Har du erfaring fra en lignende stilling, er det bestemt en fordel - og det vil vi også forstå at værdsætte.


Arbejdsgrundlag

Møns Bank har en solid portefølje af kunder med en god spredning. Vi lægger vægt på relationer til lokalområdet, et stærkt lokalkendskab og et godt netværk i nærområdet - hvor det er vigtigt, at du også har øje for at virke i og for en lokalbank.

Vi har høj faglighed, højt humør og højt til loftet. Du kommer igennem med dine ideer og kan i stort omfang planlægge din egen hverdag. Vi lægger vægt på, at du er udadvendt, kundevenlig og ta'r hverdagens travlhed med et smil - samt  

  • har lyst og evner til at udvikle dig med Møns Bank, 
  • brænder for at gøre en forskel i samspillet med bankens kunder,
  • arbejder målrettet og resultatorienteret.

Vi tilbyder et spændende job i en sund og solid lokalbank, der oplever vækst og fremgang. Hos os bliver du en del af en lokal bank med stor indflydelse og korte beslutningsveje.

Som vores nye kollega får du et stærkt supportteam i ryggen, der står for at udarbejde lånedokumenter mv., så du kan koncentrere dig fuldt ud om rådgivningsdelen.

Ring til Michael Jappe på tlf. 5586 1535 og få mere at vide om jobbet og Møns Bank.


Ansøgning og CV 

uploades til HR-chef Susanne Bille Jensen på moensbank.dk/upload snarest muligt - vi holder løbende samtaler og glæder os til at høre fra dig.


Om banken

Møns Bank blev etableret i 1877 og er dermed en af landets ældste. Vi er ca. 110 engagerede medarbejdere, der servicerer bankens ca. 20.000 kunder. Spredningen på erhverv/privat er nogenlunde fifty/fifty.

Vores særkende er en stærk forankring i de lokalområder, vi arbejder i. Vi er en lokalbank, som vægter den personlige betjening og stærke relationer til kunderne højt. Denne tilgang præger hele vores organisation og er en stor del af årsagen til, at Møns Bank gennem årene har fået fortsat flere kunder via anbefaling fra bankens eksisterende kunder.

Læs mere om banken.