Specialist på investeringsområdet

Møns Bank søger en produkt- og konceptansvarlig for investeringsområdet.

Jobbet skal medvirke til at styrke bankens investeringsområde, der varetages af IT, Fonds og Forretningsudvikling - i tæt samarbejde med bankens kundeserviceafdeling, som har ansvar for handel og den daglige drift.


Ansvarsområder

Du får ansvaret for et forretningsområde i udvikling, herunder  

  • produktudbud og serviceydelser på investeringsområdet, 
  • politikker, forretningsgange og arbejdsprocesser samt
  • bankens forretningsmæssige profil på investeringsområdet.

I jobbet er du med til at sætte retning for bankens aktiviteter indenfor investering, ligesom du forventes at være bankens ”vidensbank” på området, hvor du får lejlighed til at holde dig opdateret på lovgivning, markedsmuligheder og systemunderstøttelse via vores datacentral BEC.


Opgaver i jobbet

Jobindholdet vil være meget varieret og bl.a. indeholde backoffice opgaver som at

  • ajourføre politikker, forretningsgange og arbejdsbeskrivelser, herunder produktudvikling og produktopfølgning,
  • diverse indberetninger,
  • deltage i det daglige arbejde på fondsområdet, herunder kundeekspedition, afvikling af ordrer og kontrol samt
  • holde sig ajour på området for investering for hhv. lovgivning, markedstiltag og BEC’s understøttelse,


Arbejdsstil

Om din arbejdsstil forventer vi, at du

  • er fagligt dygtig og kompetent på investeringsområdet,
  • kan arbejde teambaseret og selv sætte dit præg på opgaver og løsninger samt
  • er åben, udadvendt, resultatorienteret og kommer i mål.


Vi tilbyder et spændende job i en sund og solid lokalbank, der oplever vækst og fremgang. Du bliver en del af en afdeling, hvor du som et fagligt fyrtårn skal spille sammen med kolleger, der har tilsvarende stor faglig indsigt på dette og andre områder. Du bliver også en del af en lokal bank, hvor du er tæt på kunderne, og hvor afstandene og dermed beslutningsvejene er korte. Glæd dig!

Du er velkommen til at kontakte din kommende leder Henning Olsen på tlf. 55 86 15 58 eller på mail ho@moensbank.dk, hvis du ønsker at vide mere om jobbet.


Ansøgning og CV 

Du uploader din ansøgning og dit CV til HR-chef Susanne Bille Jensen på moensbank.dk/upload snarest muligt. Vi holder løbende samtaler og glæder os til at høre fra dig.


Fakta om Møns Bank A/S

Møns Bank blev etableret i 1877 og er dermed en af landets ældste. Vi er ca. 110 engagerede medarbejdere, der servicerer bankens ca. 20.000 kunder. Spredningen på erhverv/privat er nogenlunde fifty/fifty.

Vores særkende er en stærk forankring i de lokalområder, vi arbejder i. Vi er en lokalbank, som vægter den personlige betjening og stærke relationer til kunderne højt. Denne tilgang præger hele vores organisation og er en stor del af årsagen til, at Møns Bank gennem årene har fået fortsat flere kunder via anbefaling fra bankens eksisterende kunder.

Læs mere om banken.