UwP

Møns Bank sælger billetterne til Up with People, der i 2018 lægger vejen forbi Næstved – som eneste showby i landet

 

Foreign visitors: Please leave your credentials below, and your tickets are payable and available at Will Call one hour prior to the show in Herlufsholm Hallen. 

 

Sig ”Up with People”, og de fleste er med. Siden 1965 har det sejlivede show eksisteret som et stort internationalt projekt for unge verden over. Her mødes man på tværs af sprog, religion og kulturer for at skabe et verdensshow med musikken og dansen som omdrejningspunkt.

 

2018-turneen omfatter 10 shows i USA og Mexico og 9 i Europa, heraf ét i Danmark.

 

Har man aldrig oplevet et Up with People-show, har man i dén grad noget til gode. Man kan simpelt hen ikke undgå at blive betaget af den fantastiske livsglæde og energi, der strømmer én i møde, når op mod 100 unge af alverdens nationaliteter går på scenen.

 

Møns Bank er valgt som billetsalgssted for sin gebyrfri håndtering. Der er to shows at vælge imellem: Onsdag den 9. maj kl. 19.30 og torsdag den 10. maj kl. 15.00, begge i Herlufsholm Hallen, Herlufsholm Allé 233, 4700 Næstved.

 

Priserne er 150 kr. for voksne og 100 kr. for børn op til 12 år. Det er også muligt at købe reserverede pladser forrest for 180 kr. pr. stk. (enhedspris børn og voksne).

 

Kørestolsbrugere: Der er fine adgangsforhold, og pladser finder vi i yderkanterne af rækkerne ved at fjerne stole (og ledsagere kan placeres ved siden af). 

 

Bestil billetter her: