Investering

Uanset opsparingens størrelse og formål kan vi i Møns Bank tilbyde dig en professionel og individuel investeringsrådgivning, så du får mest muligt ud af din opsparing.

Når opsparingen investeres i aktier og obligationer, giver det ofte et højere afkast end på almindelige konti. Særligt skal du være opmærksom på, at der i perioder kan være negativ rente. Møns Bank tilbyder én konto, som i et vist omfang er friholdt for negativ rente, OpsparingPlus. Læs mere her.

Inden du vælger investeringsform, skal du dog gøre dig klart, at kurserne på obligationer og især aktier kan svinge meget på kort sigt. Men set over en længere periode kan både obligationer og aktier være en attraktiv mulighed, der kan give et godt afkast. 

Når du vil investere, er der flere forhold, der er væsentlige - og du skal udfylde en risikoprofil via Netbank, så vi kan hjælpe dig bedst muligt. Læs mere her.

Vil du selv handle værdipapirer i Netbank, er det enkelt at gå til - og billigere for dig. Læs mere her.

Bemærk, at der gælder særlige regler for investering af pensionsopsparing og børneopsparing.

Herunder kan du læse mere om forskellige måder at investere på. Vi tilbyder både pulje- og individuelle ordninger, og du kan også få en kombination. Hvad der passer dig bedst, finder vi ud af undervejs i rådgivningen. 

> Se den aktuelle video fra BankInvest om markedssituationen.