Gratis minikursus i IT-sikkerhed

29.04.22

OBS: Arrangementet er overtegnet - nyt kursus til efteråret - skriv dig op på besked@moensbank.dk


Hvor godt er du rustet til et hackerangreb?

Bliv klogere på IT-sikkerheden i din egen virksomhed – en ”prof.hacker”, som arbejder på den rigtige side af loven, ser nærmere på, hvor du er sårbar!

Flere og flere virksomheder bliver udsat for IT-indbrud, mere eller mindre alvorligt.

Derfor er Møns Bank og Købstædernes Forsikring gået sammen om et gå-hjem-møde tirsdag den 24. maj kl. 16.00-18.30 i Den Gamle Byrådssal, Industrivej 2, 4683 Rønnede (nabo til Møns Bank).

Her kan du bl.a. møde Dennis Ellebæk, der tænker og arbejder som en hacker – bare på den rigtige side af loven. Der vil også være indlæg fra Rigspolitiet, som vil fortælle om det aktuelle trusselsbillede, og hvilke indsatser, der gøres for at forebygge og opklare IT-angreb. Endelig kan du møde andre eksperter i cybersikkerhed, der arbejder med kendte systemer som fx Microsoft-løsninger.


68% af danske virksomheder er i fare

En af de mest sejlivede myter om cyberkriminalitet er, at hackere kun går efter store virksomheder som Maersk, Lego, Vestas og andre. Men fakta er desværre, at op mod 68% af danske virksomheder er i fare for også at blive ramt. Og truslerne udefra bliver ikke færre i denne tid.

Et cyberangreb kan ramme både virksomhedens økonomi og omdømme. Derfor er emnet særdeles relevant og aktuelt.

Det er gratis at deltage, men antallet af pladser er begrænset og afsættes efter først-til-mølle princippet. Skriv til besked@moensbank.dk med ønsket antal pladser, hvis vi skal reservere til jer. Vi søger for lidt godt til gane og hals undervejs.