Bil

Bil-KREDIT: En helt ny tænkemåde...

Billånet - som lån - er kendt og almindelig brugt, når det handler om finansiering af biler. Men nu lancerer Møns Bank Bilkreditten, som ikke kun er billigere, men også mere enkel og overskuelig.  
 
 
Det fleksible billån 
 
Som kunde håndterer du selv, hvordan kreditten skal afvikles. Fleksibiliteten betyder f.eks., at du kan undlade at afvikle på kreditten i feriemåneden eller op til jul, hvis det passer dig bedre. Du kan også med fordel indbetale på kreditten, hvis du for en periode har penge i overskud (opsparing), som du først skal bruge på et senere tidspunkt. På den måde slipper du billigere i rente. 

 

Ud fra kørselsbehov og bilens pris foreslår vi den optimale afvikling. Heri indgår selvfølgelig også, at vi tager højde for den løbende værdiforringelse af bilen. Derved sikrer vi, at du f.eks. ikke står med en fuldt optrukket kredit, men en bil, der kun er det halve værd, når du næste gang skal købe ny bil. 

 

Kreditten giver også mulighed for at medfinansiere ekstraudstyr til bilen - ligesom uforudsete værkstedsregninger kan dækkes.

 

Når kreditten er etableret, kan den bruges igen og igen, og på den måde spare dig for dyre etableringsomkostninger, hver gang du skifter bil. Og netop etableringsomkostningerne gælder det om at få reduceret mest muligt. De er nemlig ikke fradragsberettigede - i modsætning til renten! 

 

Med en Bilkredit er du aldrig i tvivl om, hvor du står, når du skal skifte bil. Du kender rammen og ved, at etableringsomkostningerne i banken er væsentlig lavere, end hvis forhandleren skal etablere et traditionelt billån.

 

Vil du høre mere om Bilkredit, er du velkommen til at kontakte os.  

 

 

BILKREDIT - FORDELE, DER ER TIL AT FORSTÅ:

  • Altid en kendt ramme at handle bil indenfor.
  • Fleksibel afvikling – færre omkostninger.
  • Uforudsete udgifter kan dækkes via kreditten.
  • Overskydende likviditet (indestående) kan bruges til i perioder at nedbringe kreditten.
  • Ekstraudstyr kan medfinansieres.
  • Udligning af de årlige udgifter, f.eks. medfinansiering af forudbetalte abonnementer og forsikringer.
  • Individuel og fleksibel sikkerhedsstillelse.
  • Benzinkort kan tilknyttes kreditten.
  • Samlet overblik over udgifterne til bil.