Bil

Én finansiering - én startudgift - for resten af livet!

Møns Bank er gået "grønt" og sætter renten ned på nye lån til bilfinansiering - især hvis du vælger en el- eller hybridbil. Og endnu et hak nedad, hvis du er Plus-kunde i banken.

Billånet - som lån - er kendt og almindelig brugt, når det handler om finansiering af biler. Men Møns Bank har lanceret Bilkreditten, som ikke kun er billigere, men også mere enkel og overskuelig.


Det fleksible billån

Som kunde håndterer du selv, hvordan kreditten skal afvikles. Fleksibiliteten betyder f.eks., at du kan undlade at afvikle på kreditten i feriemåneden eller op til jul, hvis det passer dig bedre. Du kan også med fordel indbetale på kreditten, hvis du for en periode har penge i overskud (opsparing), som du først skal bruge på et senere tidspunkt. På den måde slipper du billigere i rente.

Ud fra kørselsbehov og bilens pris foreslår vi den optimale afvikling. Heri indgår selvfølgelig også, at vi tager højde for den løbende værdiforringelse af bilen. Derved sikrer vi, at du f.eks. ikke står med en fuldt optrukket kredit, men en bil, der kun er det halve værd, når du næste gang skal købe ny bil.

Kreditten giver også mulighed for at medfinansiere ekstraudstyr til bilen - ligesom uforudsete værkstedsregninger kan dækkes.

Når kreditten er etableret, kan den bruges igen og igen, og på den måde spare dig for dyre etableringsomkostninger, hver gang du skifter bil. Og netop etableringsomkostningerne gælder det om at få reduceret mest muligt. De er nemlig ikke fradragsberettigede - i modsætning til renten! 

Eneste omkostninger vil være genforhandling efter 5 år samt evt. til nyt pant i bilen, hvis det kræves.

Med en Bilkredit er du aldrig i tvivl om, hvor du står, når du skal skifte bil. Du kender rammen og ved, at etableringsomkostningerne i banken er væsentlig lavere, end hvis forhandleren skal etablere et traditionelt billån.

> Kontakt os for et personligt tilbud