Pension og forsikring

Det er for sent at tænke på din pensionsopsparing, når du er pensioneret. Derfor skal du tage stilling til din pension, mens du er erhvervsaktiv.

På tidspunkter i din erhvervsaktive alder, hvor din økonomiske situation ændrer sig, bør du samtidig få tjekket din pensionsordning hos vores rådgivere. Det kan være, når du får nyt job, får børn, bliver gift eller skilt - og under alle omstændigheder mindst hvert femte år.


De vigtigste spørgsmål om din pension:

  • Ved du, hvor mange penge du har sparet op, når du skal pensioneres?
  • Ved du, hvor mange penge du har brug for?
  • Ved du, om dine forsikringer dækker dine nuværende behov?

Hvis du har svaret nej på bare et af spørgsmålene, er det en god idé at tage et møde med en af vores rådgivere, så vi sammen kan gennemgå din pensionsordning.


Investér med omtanke

Når det gælder pension, er det vigtigt også at placere pengene på den måde, der passer dig bedst. Husk i den forbindelse, at det også er et valg ikke at foretage sig noget.

Vi tilbyder investering, der passer til alle mennesketyper - lige fra den mest forsigtige og til den allermest risikovillige. Og alt derimellem.

Vi tilbyder også Formuerådgivning, som kommer 360° hele vejen rundt om din økonomi. Dét er det bedste udgangspunkt for en langsigtet planlægning, så du får mest muligt ud af dine penge.

> Læs mere om Formuerådgivning i Møns Bank.