Kontanthåndtering

Møns Bank har - sammen med flere andre banker - valgt at indgå samarbejde med Nokas Værdihåndtering om pengeautomater, døgnbokse, møntoptælling og byttepenge. 

Vores pengeautomater er med i et landsdækkende netværk, så du har adgang til over 300 Kontanten-automater i hele landet på ens vilkår.

Er du tidligere gået væk fra døgnboks, kan det nu være en fordel igen at overveje, da du fremover kan deponere i en række døgnbokse i Stege, Rønnede, Næstved, Vordingborg, Køge, Nykøbing F. og flere andre steder.

Konkret betyder det:

  • At du skal indgå en aftale med Nokas om Indbetalingsservice, hvis du ønsker at kunne indbetale via Kontanten eller døgnboks. Det gør du på www.nokas.dk, vælg Indbetalingsservice og derefter Tilmelding ny kunde.
    Du kan læse mere om aftaletyper og priser på hjemmesiden, hvor du også skal bruge MitID Erhverv (medarbejdersignatur) til at underskrive aftalen digitalt. Er der ingen i virksomheden, der har MitID Erhverv, skal du kontakte Nokas på tlf. 7015 7600 - også, hvis du har spørgsmål til løsningen.
     
  • At du skal registrere dine indbetalinger i døgnboks i Nokas’ kundeportal (https://cashportal.nokas.com).
     
  • At mønt, sedler og valuta også fremover skal bestilles via Nokas’ kundeportal.


Til indbetaling i pengeautomat kan du bruge alle typer kort – og du kan også få et særligt indsætningskort, MasterCard Debit Indbetaling, som kun kan bruges til indbetalinger (fx til medarbejdere). Bemærk, at hver medarbejder skal have sit eget personlige kort, og derfor skal der medsendes scannet fotolegitimation, hvis medarbejderen ikke er kunde i Møns Bank.

Bestil kortet her eller send besked i Netbank.

Måske har du ikke brug for kontanthåndtering, men kan klare dig med MobilePay eller andre elektroniske løsninger? Vi opfordrer til at overveje dit behov i en tid med fortsat faldende kontantomsætning.