Cirkus

TV-stjernen Clemens tager Cirkus Arena til nye højder i 2018 – oplev en fantastisk forestilling med rabat gennem Møns Bank!

Der er forskel på at gå i biograf og teater, og der er stor forskel på at opleve verden på en skærm eller i virkeligheden. Alligevel smitter nutidens virkemidler af på årets forestilling i Cirkus Arena.
 
Aldrig har en cirkusforestilling haft så meget at byde på – fra det flotteste sceneshow til de dygtigste artister og dyr fra hele verden. Alt bundet sammen i én eventyrlig fortælling, skrevet og fremført af Clemens, som mange kender fra tv, og hans medspiller Patrick Berdino, der er født ind i cirkusverdenen. Læg dertil 115 andre dedikerede cirkusfolk, der får det hele til at hænge sammen!
 
Ekstra bonus fra banken
Møns Bank tilbyder billetter med flot udsyn til kun 195 kr. pr. stk. (normalpris 230 kr.), og med i prisen er oven i købet en tur backstage, hvor Suzanne Berdino byder velkommen, og man kan hilse på både elefanter, zebraer, heste og dromedarer. 
 
Bankens særtilbud gælder sommerens forestilling i fire byer på Møn og Sydsjælland (se herunder). Alle steder starter vi kl. 16, mens selve forestillingen går i gang kl. 17 og varer ca. 2½ time, inkl. pause.
 
Bestil billetter her: