Erhvervsrådgiver i Næstved

Møns Bank i Næstved søger erhvervsrådgiver - er det dig?

Det går rigtig stærkt i Møns Bank i Næstved. Filialen blev etableret i 2014, og i dag er vi mere søgt end nogensinde. Vi har derfor brug for en erhvervsrådgiver, der har lyst til at være med til at arbejde for områdets lokale bank. 

Som ny kollega i Næstved får du et super læringsmiljø, hvor humøret er højt og fagligheden endnu højere. Med andre ord kan du regne med kompetente kolleger i hverdagen, som er klar til at bakke dig op på alle måder.


Arbejdsgrundlag

Møns Bank har en solid portefølje af erhvervskunder med en god spredning i såvel størrelse som indenfor de enkelte erhverv - og geografisk over det meste af Sjælland.

I Næstved har vi især mærket opbakning. Vi får dagligt nye henvendelser om at blive kunde i banken, og mange har savnet den smidighed, dialog og indlevelse, som en lokalbank kan give. Der er ikke langt fra tanke til handling hos os, og vi vægter tilgængelighed højt, både indad- og udadtil.   

Bankens erhvervsaktiviteter udgør godt 50 % af forretningsgrundlaget. I dette job bliver du ansvarlig for din egen portefølje af mindre, selvstændige erhvervsdrivende samt deres private engagement. 

Vil du i stedet i oplæring? - 
så er det også muligt. Læs mere.

Vi forventer, at du

  • har en solid og relevant erfaring,
  • er fagligt dygtig og kompetent,
  • har stor personlig integritet, er udadvendt og kundeorienteret,
  • arbejder målrettet og resultatorienteret og
  • brænder for at gøre en forskel - også ved at være på forkant med kundernes behov.

 Vi tilbyder dig

  • et spændende job i en sund og solid lokalbank, der oplever vækst og fremgang,
  • at blive medspiller i en lokal bank med stor indflydelse og korte beslutningsveje samt
  • mulighed for være "fremme i skoene"...

Som vores nye erhvervsrådgiver får du et stærkt supportteam i ryggen, der står for at udarbejde lånedokumenter mv., så du kan koncentrere dig fuldt ud om rådgivningsdelen.

Ring til Lars Jørgensen på tlf. 5575 3001 og få mere at vide om jobbet og Møns Bank.


Ansøgning og CV 

uploades til HR-chef Susanne Bille Jensen på moensbank.dk/upload snarest muligt - vi holder løbende samtaler og glæder os til at høre fra dig.


Fakta om Møns Bank A/S

Møns Bank blev etableret i 1877 og er dermed en af landets ældste. Vi er ca. 100 engagerede medarbejdere, der servicerer bankens ca. 20.000 kunder. Spredningen på erhverv/privat er nogenlunde fifty/fifty.

Vores særkende er en stærk forankring i de lokalområder, vi arbejder i. Vi er en lokalbank, som vægter den personlige betjening og stærke relationer til kunderne højt. Denne tilgang præger hele vores organisation og er en stor del af årsagen til, at Møns Bank gennem årene har fået fortsat flere kunder via anbefaling fra bankens eksisterende kunder.

Læs mere om banken.