Erhvervsrådgiver til Møns Bank

Møns Bank søger en erhvervsrådgiver, hvor det nære tæller.

Det går godt i Møns Bank. Mange søger os i disse år, både i vores nyere filialer i Rønnede, Næstved og Vordingborg, men også på vores hjemmebane i Stege. Har du lyst til at skifte til en arbejdsplads, hvor det nære tæller, og hvor der er høj faglighed, højt til loftet og højt humør - så er Møns Bank et virkelig godt bud.


Arbejdsgrundlag

Banken har en solid portefølje af erhvervskunder med en god spredning i såvel størrelse som indenfor de enkelte erhverv - og geografisk over det meste af Sjælland.

Vores erhvervsaktiviteter udgør godt 50 % af forretningsgrundlaget. Du bliver ansvarlig for din egen portefølje, og du trives ved at snakke med kunder og finde de bedste løsninger.  


Vi forventer, at du

  • har en solid og relevant erfaring,
  • er fagligt dygtig og kompetent,
  • har stor personlig integritet, er udadvendt og kundeorienteret,
  • arbejder målrettet og resultatorienteret og
  • brænder for at gøre en forskel - også ved at være på forkant med kundernes behov.

 
Vi tilbyder dig

  • et spændende job i en sund og solid lokalbank, der oplever vækst og fremgang,
  • at blive medspiller i en lokal bank med stor indflydelse og korte beslutningsveje samt
  • mulighed for være "fremme i skoene"...

Som vores nye erhvervsrådgiver får du et stærkt supportteam i ryggen, der står for at udarbejde lånedokumenter mv., så du kan koncentrere dig fuldt ud om rådgivningsdelen. Dit arbejdssted vil som udgangspunkt være i Stege, men vi er åbne for andre ønsker.


Du kan høre mere om jobbet

ved at kontakte erhvervschef Bart Roetink på tlf. 55 86 15 22.


Ansøgning og CV 

uploades til HR-chef Susanne Bille Jensen på moensbank.dk/upload snarest muligt - vi holder løbende samtaler og glæder os til at høre fra dig.


Fakta om Møns Bank A/S:

Møns Bank blev etableret i 1877 og er dermed en af landets ældste. Vi er ca. 100 engagerede medarbejdere, der servicerer bankens ca. 20.000 kunder. Spredningen på erhverv/privat er nogenlunde fifty/fifty.

Vores særkende er en stærk forankring i Sydsjælland, på Møn, Bogø og Nordfalster. Vi er en lokalbank, som vægter den personlige betjening og stærke relationer til kunderne højt. Denne tilgang præger hele vores organisation og er en stor del af årsagen til, at Møns Bank gennem årene har fået fortsat flere kunder via anbefaling fra bankens eksisterende kunder.

Læs mere om banken.
 

Høj faglighed, højt humør - og højt til loftet - er kendetegnende for arbejdsmiljøet i Møns Bank.