FlexKredit Bolig

Her er den fleksible kredit, som du og din bolig altid har drømt om!

Møns Bank lancerer FlexKredit Bolig - kreditten, som altid er klar, når du har brug for penge til vedligeholdelse, nyanskaffelser eller andre gode formål, men omvendt også er hurtig at nedbringe, når du har penge i overskud.

Kort sagt: Frihed, Enkelthed og Fleksibilitet!

FlexKredit Bolig placerer sig i grænselandet mellem realkredit og banklån. Det er enkelt at oprette, du får en attraktiv rente, og du slipper for genforhandling. Kreditten kan løbe i op til 30 år, og du kan begynde med op til 10 års afdragsfrihed.

Det kunne også være, du drømte om nyt badeværelse, nyt køkken, ny energiform eller måske helt nyt hus? Mulighederne er mange med FlexKredit Bolig.

Tag en snak med os om FlexKredit Bolig.
 

360 grader


Samtidig kan du få det fulde overblik over din økonomi. Vi kommer 360° rundt om dine pengesager. Kort fortalt samler vi pensions-, investerings- og boligrådgivning i ét og samme koncept. Det giver et enestående overblik over den samlede økonomi og muligheden for at vælge de løsninger, der passer dig bedst.

Mødet munder ud i vores bud på, hvordan du får mere ud af dine penge. Det kan fx være i form af en større opsparing på længere sigt, et højere månedligt rådighedsbeløb eller – hvad mange hilser velkomment – et større beløb i hånden her-og-nu til forbedringer, ombygning, større nyanskaffelser, ny bil eller rejser. Her kunne FlexKredit Bolig blot være én af løsningerne. 

Kontakt os og få et ”360-graders møde”, som giver dig fuldt overblik over din økonomi.