Flisecentret

Konkurrencen fra nettet kommer snigende, men Næstved Flisecenter er klar til de nye tider.

Næstved Flisecenter er landskendt. Et af Danmarks største udvalg af fliser, klinker og natursten finder man netop i Næstved Flisecenter. 

- Vi skal være blandt de førende, siger Martin Jensen, barnebarn af grundlæggeren Verner Moesgaard Jensen.

Og far, Jens Jensen, er enig.

- Vi kommer ikke uden om konkurrencen fra nettet, men det vil aldrig gå af mode at komme forbi og få hands-on på sine fliser, tilføjer han. Farver og overflader kan du højst gætte dig til på nettet, og prisforskellen er ofte så lille, at du har tabt det hele, hvis du har glemt at medregne spild...

Internettet bruger Næstved Flisecenter også flittigt, og en webshop er nyeste skud på stammen.


Det lokale går hånd-i-hånd

Kundeservice er i højsædet hos Flisecenteret, der leverer til både erhverv og private – og beskæftiger 25 medarbejdere.

- Vi har eget skæreri og kan imødekomme specialønsker, hvis man fx drømmer om en bordplade eller en hel væg af 2 meter høje granitplader, fortæller Martin. Og vi har også en projektafdeling, som kan komme ud og kigge på et konkret byggeprojekt.

Næstved Flisecenter har altid prioriteret at være en del af sit lokalområde.

- Vi sponserer både fodbold, basketball og håndbold tillige med Teaterforeningen og Rønnebæksholm. Her har vi jo en del til fælles med Møns Bank, som også lever af og for lokalsamfundet, siger Jens.

- Faktisk var netop Møns Bank et oplagt valg, da vores tidligere lokalbank blev fusioneret for 7 år siden. Den lokale tilknytning er ganske afgørende for os, fastslår han.


Har du også lyst til at finde ud af, hvad Møns Bank kan gøre for dig, så kontakt en af vores erhvervsrådgivere - eller send dine oplysninger her.