Højlandsgården

Richard og Robert Hansen er brødre og driver Højlandsgården ved Haslev, der er en moderne mælkeproduktion – og de to er intet mindre end 8. generation på gården.

- Her på gården har vi ca. 150 køer. De er omdrejningspunktet i hverdagen, og vi fokuserer på ko-komfort og ko-velfærd. Hver ko malkes to gange dagligt og giver cirka 33 kg mælk pr. dag, fortæller brødrene Hansen.

De har 150 hektar jord. Det er næsten det samme som 300 fodboldbaner. På markerne dyrker de især græs og majs til køernes foder. Køerne går på græs halvdelen af året, og brødrene er stolte af at levere Hjertemælk.

- Vi har en del skolebørn til at hjælpe på gården. Et tilbud til de unge, som er kørt sur i lektier og stillesiddende undervisning. Hos os får de lov til at hjælpe med at passe køerne og alt det andet arbejde, der findes på gården, fortæller Richard Hansen.

- Vi trives med det at være selvstændige landmænd, at se dyrene trives og afgrøderne vokse på markerne, tilføjer Robert Hansen.

Hvert år er Højlandsgården med på Åbent Landbrug.


Møns Bank er med

Brødrene Hansen har meget bevidst valgt Møns Bank som deres bankforbindelse.

- Det er vigtigt for os at have en bank, der er vaks ved havelågen, siger Richard. Det kan ikke nytte noget, at man skal vente alt for længe på en mødeaftale, og samtidig lægger vi også vægt på, at banken forstår vores forretning og er der for os, både i gode og mindre gode tider.

- Det har vi bestemt fået i Møns Bank, tilføjer Robert. Vi føler os rigtig godt behandlet, både af landbrugsrådgiver Peter Terp og konsulent Mogens Nielsen. Vi har også adgang til specialister inden for pension, investering og forsikring, når det skulle være...


Har du også lyst til at finde ud af, hvad Møns Bank kan gøre for dig, så kontakt en af vores erhvervsrådgivere - eller send dine oplysninger her.